KarpatyRun – Najväčšie bežecké trailové preteky v Bratislave

Streda, 08.09.2021 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Už tretí rok sa v Malých Karpatoch úskoční KarpatyRun - festival pohybu v prírode, ktorý je určený pre aktívnych a rekreačných športovcov, ktorí si môžu vybrať z bohatej ponuky trás na 5, 10, 15, 20, 30 a 50 km. 

Na rozdiel od minulých rokov, kedy bol štart a cieľ na Partizánskej Lúke, tento rok sa organizátori Hojta O.Z spojili s Mestskou častou Lamač s cieľom ukotviť dlhodobo toto podujatie práve v Lamači, ktorý leží priamo na úpätí Malých Karpát. Spolu s Bratislavským Samosprávnym krajom, ktorý podujatie finančne podporil tak chcú spoločne podporovať aktívny pohyb a ochranu prírody. 

Štart a cieľ preteku bude na Malokarpatskom námestí odkiaľ sa po úvodných 300 metroch vbieha do lesa a beží sa ikonickými miestami Malých Karpát cez Kačín, Písany Kameň smerom na Malý Slavín alebo až na Biely Kríž. Osviežovacie stanice budú na Kačine, Malom Slavíne a Bielom Kríži.

Každy pretekár dostane drevenú medialu, štartový balíček a po preteku občerstvenie z Yeme plnochutné potraviny. VŠZP bude zdarma poskytovať meranie rôznych vitálnych funkcií organizmu, poskytovať poradenstvo v oblasti zdravej výživy.

Program a bližšie informácie nájdete na webovej stránke www.karpatyrun.sk.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.026 s.