Zóny pre každého študenta

Ako si vybrať parfum podľa vzhľadu?

Coco Chanel nazvala parfum doplnkom, ktorý vám dá vedieť o vzhľade ženy a naďalej ju pripomína aj keď je preč. Parfum umožňuje žene vyjadriť svoju osobnosť, charakter a náladu, a preto je dôležité nepomýliť sa pri výbere tejto neviditeľnej zbrane. Vôňa parfumu milovanej ženy zostáva v pamäti muža na dlhú dobu. Po rokoch si už nebude pamätať, čo mala jeho milovaná na sebe, no vôňa jej parfumu mu zostane v pamäti ešte dlho.

S najväčšou pravdepodobnosťou navždy.

Niet divu, že Francúzi hovoria, že vôňa, spodná bielizeň a topánky sú najdôležitejšie prvky, ktoré vytvárajú imidž ženy. Na parfume netreba šetriť, to je prvé pravidlo skutočnej ženy. Druhým pravidlom je, že pri výbere parfumu by ste nemali byť ľahkomyseľní. Pri správnom výbere vône vám pomôžu informácie v tomto článku a objednať si akýkoľvek parfum môžete kliknutím na link https://makeup.sk/categorys/3/

Na zemi je nekonečné množstvo vôní. Príjemných aj nepríjemných. Vône, s ktorými parfuméri pracujú, sú rozdelené do niekoľkých typov:

Ako sa nestratiť v tejto rozmanitosti vôní a vybrať si tú, ktorá zodpovedá vzhľadu? Predpokladá sa, že pre brunetky sú vhodnejšie jasné, sladké vône, nie príliš kyslé. Svetlovlasým ženám s matnou pokožkou budú vyhovovať jemné kvetinové vône. Blondínky so svetlou pokožkou by mali uprednostňovať parfumy so sviežimi a ovocnými tónmi. Orientálne parfumy dokonale zdôraznia obraz jasnej hnedovlasej ženy. Brunetka vie byť nežná, romantická. Svetlá a vzdušne pôsobiaca blondínka výrazná až panovačná. Nie všetkým brunetkám sa hodia sladké, korenisté arómy: pre mladých a bezstarostných je lepšie uprednostňovať čerstvé arómy.

Silnejšie pohlavie spravidla nemá rado silné pachy, oveľa viac sa zaujíma o jemné arómy. Ktoré z nich sú pre mužov najatraktívnejšie? Ovocná vôňa povzbudí mužský apetít a to nielen po jedle. Takýto účinok majú hlavne jahodové a jablkové arómy. Vôňa ylang-ylang môže podľa odborníkov vyvolať v mužovi vášnivú túžbu, je akýmsi afrodiziakom.

Vôňa vanilky nenechá takmer žiadneho muža ľahostajným. Najlepšie na tom je, že žena, ktorá vonia po vanilke, sa zdá mužovi mladšia ako je jej vek v skutočnosti. Rovnaký účinok môžu mať aj príchute kokosu a čokolády.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1729/ako-si-vybrat-parfum-podla-vzhladu/