Zóny pre každého študenta

Portál Zones.sk oslavuje 14. narodeniny ako líder medzi študentskými stránkami

Študenti z celého Slovenska sa pripravujú každý deň do školy prostredníctvom najväčšieho študentského portálu Zones.sk. Od začiatku roka 2008, kedy si ho otvorili prví používatelia, sa postupne vypracoval až na lídra medzi študentskými stránkami. Každý rok prináša množstvo nových služieb, informácií, webových a mobilných aplikácií. Portál Zones.sk oslavuje štrnáste narodeniny.

„V poslednom období sme intenzívne pracovali na kvalitnom obsahu stránok. Snažili sme sa ešte viac priblížiť študentom, aby sme im čo najviac pomohli počas pandemickej situácie. Máme plány na nové zaujímavé a inovatívne produkty, ktoré plánujeme predstaviť už tento rok. Začíname pätnásty rok príbehu Zones a je pre nás záväzkom prinášať tie najlepšie služby pre našich používateľov,“ hovorí zakladateľ Zones.sk Ľuboš Demovič. 

V uplynulom roku dosiahol Zones.sk historickú návštevnosť, keď si ho otvorili vyše desať miliónov jedinečných mladých ľudí. Portál sústavne pracoval na posilňovaní svojho obsahu a denne naň pribúdali desiatky nových referátov, slohových prác či poznámok. V súčasnosti je v databáze viac ako 25 tisíc študentských prác.

Zones.sk je najväčší študentský portál na slovenskom internete. Zameriava sa na žiakov základných, stredných, ako aj vysokých škôl. Prehľadnou formou im prináša tisícky učebných materiálov, ale aj služby, ktoré môžu využiť vo svojom voľnom čase.

Do jeho portfólia patrí najnavštevovanejší maturitný server Zmaturuj.sk s mobilnou aplikáciou Maturita SK. Okrem toho ponúka aplikáciu Zones Referáty a aplikáciu Školy s komplexnými informáciami o slovenských školských zariadeniach. Študentom sú určené aj ďalšie weby Monitor9.skTestovanie5.skSuperBrigády.sk, VýznamSlova.sk, NájdiPSČ.sk, HladnýŠtudent.sk či Kurz-Euro.sk.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1745/portal-zones-sk-oslavuje-14-narodeniny-ako-lider-medzi-studentskymi-strankami/