Tesné alebo voľné – aké dámske nohavice vyhovujú vášmu štýlu

Streda, 25.05.2022 14:00 redakcia
Správy pre študentov

Nohavice sú už súčasťou dámskeho šatníka nejaký ten rok. Stali sa alternatívou k sukni a šatám, na ktoré jednoducho nemáme vždy náladu. S vhodnými dámskymi nohavicami budete štýlová za každých okolností. Stačí staviť na nohavice, ktoré podčiarknu prednosti vašej postavy a poľahky doplnia zvyšok vašich outfitov.

Voľné nohavice, v ktorých zažiarite

V súčasnosti už nemusíte nosiť iba jeden typ nohavíc, pretože v ponukách známych a ikonických značiek ich nájdete celé stovky. Môžete si vybrať podľa materiálu, sezóny, farby, vzoru, typu, ceny alebo tak dôležitého strihu.

Z voľných strihov môžete siahnuť po chinos nohaviciach, ktoré sú predstaviteľkami športovej elegancie. Vyznačujú sa voľnejším strihom, dĺžkou po členky a stredne, nízko aj vysoko posadeným pásom. Chinos nohavice sú neutrálnym kúskom, ktorý pristane každej postave. Môžete k nim doladiť obyčajné tričko, ale tiež elegantný svetrík. Nohavice tak môžu byť považované za voľnočasové, ale v prípade vhodnej kombinácie sa stanú súčasťou smart casual outfitov.

Ak hľadáte elegantné nohavice, jednoduché voľné nohavice sú vhodnou voľbou. Vyrobené z kvalitných materiálov siahajú k členkom alebo klasicky po zem. Elegantné nohavice môžete doladiť k blúzke, topu, ale tiež voľnému tričku. Prichádzajú v rôznych odtieňoch. Na svoje si tak prídu milovníčky prírodných a neutrálnych farieb, ale tiež ženy obľubujúce extravaganciu a výrazne odtiene.

V letnom a jarnom období môžete siahnuť romantických voľných culottes nohaviciach, ktoré svojím vzhľadom pripomínajú midi sukňu. Elegantný kúsok je vhodný ako na obchodné stretnutie, tak na bežné popoludnie. Culottes nohavice zužujú pás a podčiarknu vašu ženskú stránku. Staviť môžete na jednoduché jednofarebné culottes nohavice alebo na vzorovanú alternatívu. Kvetované, jemné alebo abstraktné vzory jednoznačne osviežia každý outfit, už si stačí iba vybrať. Doladiť k nim môžete jednoduché tielko, tričko alebo crop top. Z topánok sa ku culottes hodia sandále na vysokom opätku, štýlové tenisky alebo vzdušné a zároveň nadčasové espadrilky (https://answear.sk/k/ona/obuv/espadrilky), ktoré nielen skvelo vyzerajú, ale sľúbia vašim chodidlám nadštandardný komfort.

Tesným nohaviciam sa vôbec nemusíte vyhýbať

Aj tesné nohavice majú svoje fanúšičky a rovnako ako tie voľné prichádzajú v rôznych štýlových prevedeniach. Medzi obľúbené sa bez pochýb radia dámske rifle. Rifle sú dostupné v rôznych strihových prevedeniach, medzi ktorými vynikajú skinny džínsy, obtiahnuté zvonové rifle či rifle v populárnom mom strihu. Vyberať si môžete nielen z rôznych odtieňov od tradičnej svetlomodrej cez tmavomodrú, sivú až po čiernu, ale tiež podľa výšky pása. Džínsy predstavujú ležérny kúsok, ktorý môžete kombinovať s obyčajným topom aj elegantnou blúzkou. Nájsť blúzky na Answear je jednoduché. Stačí zvoliť kategóriu a pomocou filtrov vybrať blúzku, ktorá bude zodpovedať vašim predstavám a požiadavkám.

Z tesných nohavíc sa do popredia dostávajú aj zvodné a zároveň odvážne kožené nohavice, ktoré si môžete obliecť na pracovný míting aj na rande, pretože každý outfit pozdvihnú a zmenia na sebavedomý.

Zo športových nohavíc tesných typov môžete siahnuť po legínach, ktoré sú vhodným voľnočasovým kúskom, ktorý dopasujete k dlhšiemu topu, a zároveň skvelá voľba na šport. 

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.013 s.