Čo nesmie chýbať v modernej kuchyni?

Piatok, 01.07.2022 14:00 redakcia
Správy pre študentov

Konečne ste povedali „áno“ rekonštrukcii kuchyne a rozhodli ste sa, že vaša dokonalá kuchyňa bude moderná a nadčasová. Čo to ale znamená mať modernú kuchyňu? Pozreli sme sa bližšie, čo by v nej nemalo chýbať.

Čo je moderný kuchynský dizajn?

Kuchyňa je zväčša najrušnejším miestom v dome a moderný kuchynský dizajn so svojimi čistými líniami má byť určitým protipólom ruchu, ktorý v nej zvyčajne vládne. Charakteristickými prvkami sú teda otvorený priestor, jednoduchá farebná paleta a minimalistické črty. To všetko vytvára priestor, ktorý vás vráti do pohody aj počas náročnejších dní.

Ako vyzerá moderná kuchyňa?

Jednoliate horizontálne skrinky sú typickým prvkom moderných kuchýň. Dizajnéri vedia, že práve takýto typ skriniek ešte podtrhne otvorený priestor. Úchyty sú väčšinou po celej dĺžke skriniek alebo zapustené do dvierok, aby zdôraznili ich veľkosť a vytvorili ucelený dojem.

Kuchynské spotrebiče už dávno nemusia byť voľne položené na linke a zaberať tak miesto. Stavte na vstavané spotrebiče. Kuchyňa bude pôsobiť ucelene a čisto. Pri kúpe ostatných spotrebičov, ako je varná kanvica alebo hriankovač, majte na pamäti, že majú zapadať do celkového konceptu vašej kuchyne. Ak sa teda rozhodnete napríklad pre bielu kuchynskú linku, ostaňte pri tejto farbe aj pri výbere malých spotrebičov.

Šikovné úložné systémy zabezpečia, že budete mať všetko poruke. Môžete mať modernú kuchyňu, no ak v nej bude vládnuť neporiadok, jej efekt sa vytratí. S vnútorným vybavením budú vaše skrinky zorganizované raz a navždy.

Zverte vašu kuchyňu profesionálom

Rekonštrukcia je veľká výzva a ak ešte stále váhate, či moderná kuchyňa je tá pravá pre vás, obráťte sa na služby kuchynského štúdia Oresi. Poradia, vytvoria návrh a zrealizujú. Tak málo vás delí od vašej modernej a nadčasovej kuchyne.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.017 s.