Zóny pre každého študenta

Zistite, aké dámske a pánske topy nosiť každý deň, aby ste vyzerali módne

Tričko je základný top, ktorý máme v šatníku všetci. V obchodoch sa dnes predávajú rôzne typy tričiek s rôznymi výstrihmi, dĺžkami rukávov, farbami, vzormi a materiálmi. V dnešnej dobe z vás dokáže urobiť módnu ikonu aj nosenie klasických tričiek – no nielen tých. Sú aj iné trendové topy, ktoré jednoducho musíte v šatníku mať. A k tomu ešte musíte vedieť, ako ich správne nosiť.

Mikiny sú novým topom na každý deň

Pánske i dámske mikiny https://answear.sk/k/ona/oblecenie/mikiny majú historicky zlú asociáciu s flákačmi a s ľuďmi, ktorí žijú u svojej mamy, aj keď už nemusia – to je ale dnes už veľmi ďaleko od pravdy. Pandémia definitívne pochovala tieto predsudky a nepravdivé príbehy spojené s týmto odevom. Mikina je jedným z najuniverzálnejších kúskov v dámskom i v pánskom šatníku. Či už idete do posilňovne, na rande alebo sa len snažíte nepodľahnúť chladnému počasiu, mikina môže vylepšiť váš outfit a udržať vás pri tom v pohodlí. Či už si zvolíte mikinu s kapucňou, mikinu bez kapucne, kúsok na zips alebo cez hlavu, z mikiny sa stala ikona posledných rokov, a nepochybne jej v tom pomohla aj nekonečná práca z domu.

Keďže existuje naozaj veľké množstvo spôsobov, ako nosiť mikinu, budete potrebovať pomerne široký šatník, aby ste zachytili všetky módne dostupné kombinácie. Samozrejme, nie všetky štýly sú vhodné pre každého, a preto si môžete vybrať iba niekoľko obľúbených outfitov. Ideálne zvoľte tie, ktoré dokážete vyskladať za pomoci oblečenia, ktoré už doma máte. Vo všestrannom svete štýlových mikín je čierna mikina nekončiacou ikonou. Okrem snahy obliecť si čiernu pánsku mikinu https://answear.sk/k/on/oblecenie/mikiny s kapucňou k smokingu asi neexistuje žiadna kombinácia, v ktorej by tento univerzálny kúsok nefungoval vo váš prospech.

Trendové košele pre každého bez ohľadu na vek i pohlavie

Pokiaľ sa bavíme o trendovým topoch, v pánskom i dámskom šatníku majú rozhodne svoje miesto aj košele akéhokoľvek druhu. Túto sezónu, i niekoľko tých predošlých, sa medzi najtrendovejšie kúsky radí v dámskom šatníku biela bavlnená alebo farebná oteplená košeľa. U pánov zase prevládajú flanelové a ležérne košele. Pokiaľ chcete tvoriť módne outfity, košeľa je súčasnosti jeden z topov, ktorý doma potrebujete mať. Dámy pritom za pomoci bielych klasických oversized košieľ dokážu vytvoriť aj elegantné outfity, ktoré sú vhodné do práce či na semi-formálne príležitosti. Pánom zase stačí skombinovať flanelovú košeľu s džínsami a turistickými vysokými topánkami a môžu vyraziť pokojne aj na rande.







Bavlnené tričká ako nestarnúca klasika

Bavlnené tričká patria medzi najbežnejšie druhy tričiek, ktoré máme doma všetci. Tričká sú základom bežného nosenia, ale môžete si ich obliecť aj pod koženú bundu alebo pod sako. Sú módnym trendom prakticky odjakživa. Jediné na čom záleží je spôsob, akým tričká nosíte, a aký druh tričiek zvolíte. Na vaše prekvapenie môžete bavlnené tričká kombinovať nielen do ležérnych, ale aj do semi-formálnych outfitov, ktoré sú vhodné ako do práce, tak na posedenie s priateľmi.

Jedným z populárnych a trendových spôsobov, ako v súčasnosti nosiť klasické tričko, je skombinovať ho so sakom. Ak si môžete obliecť tričko do práce, oblečte si ho pod sako a zakašte si ho do džínsov alebo do nohavíc. Pokiaľ si k tejto kombinácií obujete mokasíny alebo iné pekné kožené topánky, vytvoríte naozaj štýlový outfit. Dámy môžu tiež v tomto prípade experimentovať s rôznymi jemnými elegantnými nápismi alebo potlačami. Na pánoch zase v tomto prípade vyzerajú najlepšie klasické tričká bez potlače.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1903/zistite-ake-damske-a-panske-topy-nosit-kazdy-den-aby-ste-vyzerali-modne/