Zóny pre každého študenta

Čo skombinovať s džínsovou bundou a aký štýl si vybrať, tak aby ste vyzerali štýlovo?

Džínsové bundy sa etablovali ako nadčasové kúsky oblečenia, takže nikdy nevyjdú z módy. Džínsovina je pevná a odolná, takže dámske džínsové bundy vydržia roky bez toho, aby stratili svoj tvar alebo farbu. Navyše sú dostatočne cenovo dostupné, aby si ich mohol dovoliť každý. Či už dávate prednosť klasický štýl alebo niečo ostrejšie, dámske džínsové bundy určite dodajú každému oblečeniu štýl a osobnosť. Vďaka svojej univerzálnosti sú dokonalým spôsobom, ako pridať ďalšiu vrstvu tepla bez toho, aby ste museli obetovať pohodlie alebo zmysel pre módu.


Džínsové bundy sa vyrábajú v rôznych štýloch, od skrátených až po nadrozmer. Aký štýl?


Dnes nájdete bundy rôzne dĺžky - skrátené, stredne dlhé a dlhé - v závislosti od štýlu, ktorý chcete dosiahnuť. Či už ide o klasický dizajn alebo moderný vzhľad džínsové bundy, určite vám pomôže vytvoriť pútavý outfit s trochou vintage šmrncu. Nebojte sa preto experimentovať so svojim šatníkom a sledovaným spôsobom! 



V prípade ak chcete klasický vzhľad, zvoľte bundu tak stojatým golierom alebo klopovým golierom. Pre sofistikovanejší štýl môžete vybrať štýl s výstrihom do V alebo bundu s vyšívaným alebo roztrhaným dizajnom. Skrátené bundy sú skvelou silou pre lichotivú siluetu, ale verím, že ich dĺžka vyhovuje vašej postave. Vypasované bundy sú ideálne na to, aby ste ukázali svoje krivky. Predĺžené bundy sú vhodné pre ženy, ktoré chcú zakryť nedostatky v oblasti pásu, alebo pre tie, ktoré chcú vytvoriť vysoký a štíhly vzhľad. Oversize bundy sú skvelé pre relaxačné dni, ale zaistite, aby ste ich nepreháňali a zachovali si štýl. Džínsové bundy s kapucňou v kombinácii s mikinou dodáva klasickému vzhľadu univerzálnosť a extra šmrnc.


Pri výbere bundy sa uistite, že vyhovuje vašim osobným preferenciám a štýlu.


Farebné možnosti


Farebné možnosti pre džínsové bundy sú obrovské a zahŕňajú klasiky ako bielu, čiernu, modrú a červenú. Biela bunda dodáva svieži a čistý vzhľad, čierna je vždy v kurze a vhodná pre formálnejší alebo očarujúci vzhľad. Modrá je základom šatníka pre mužov aj ženy av rôznych odtieňoch sa dá nosiť na ležérny víkend alebo niečo elegantnejšie. Červená bunda má odvážny, smelý vzhľad a môže byť skombinovaná s inými žiarivými odtieňmi, aby ste vytvorili výrazný a koketný outfit. Voľba farieb je len na vás a záleží na vašich osobných preferenciách a štýle.


Keď už ste si zvolili štýl bundy, ktorý vám vyhovuje, s čím ju skombinovať?


Ženy, ktoré hľadajú štýlovú kombináciu džínsovej bundy, si môžu vybrať z mnohých možností.


Džínsová bunda je univerzálny kúsok, ktorý sa hodí k šatám, sukniam, džínsam, košeliam a kabelkám. S džínsovou bundou si môžete vytvoriť ležérny alebo príjemný vzhľad v závislosti od zvolených kúskov a doplnkov. Kombinácia so šatami alebo sukniam dodáva vizuálnu textúru a záujem, zatiaľ čo kombinácia s košeľou poskytuje vyššiu úroveň komfortu. Môžete si vybrať rôzne farby a štýly džínsových búnd, ako napríklad potrhanú alebo nadrozmernú, a vyhovuje ich vášmu štýlu.


Klasický celodžínsový outfit je vždy skvelá voľba - skombinovať svoju obľúbenú džínsovú bundu s tmavými džínsami a bielym tričkom, aby ste získali jednoduchý vzhľad. Kombinácia džínsovej bundy a džínsovej sukne by mala byť vždy jednoduchá. Hoci môžete experimentovať s doplnkami, pokiaľ ide o samotné džínsové kúsky, mali by ste držať neutrálne farby, ako je čierna alebo biela.


Na záver možno povedať, že džínsová bunda je všestranný a praktický predmet, ktorý dodá vzhľadu prvok štýlu. Vďaka svojmu dizajnu sa dá nosiť počas všetkých ročných období, jej veľkosť farieb a textúr, Vám ľahko zabezpečí skombinovanie s ostatnými kúskami v rozmanitosti šatníku. Vyskúšajte teda džínsovú bundu a nájdite si tú pravú pre vás s MODIVO!

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1923/co-skombinovat-s-dzinsovou-bundou-a-aky-styl-si-vybrat-tak-aby-ste-vyzerali-stylovo/