Zóny pre každého študenta

5. edícia Univerzitných Majstrovstiev SR v e-športoch prichádza do finále! Kto zabojuje o titul?

Už od utorka sa začnú Univerzitné majstrovstvá SR v hrách TeamFight Tactics, Rocket League, League of Legends a Counter-Strike: Global Offensive. UNI MSR potrvá až do nedele, pričom vysielací režim bol odetý do nového kabátu.

Vrchol univerzitnej sezóny v e-športe je tu. Už o pár dní bude zahájená piata edícia Univerzitných majstrovstiev SR. Sily si zmerajú tímy, ktoré ovládli dianie v Slovenskej univerzitnej ešportovej ligy s prívlastkom Masters.

Do hry sa zapoja Slovenská technická univerzita v Bratislave, Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, Žilinská univerzita v Žiline, Ekonomická univerzita v Bratislave, Technická univerzita v Košiciach, Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Univerzita Komenského v Bratislave alebo dvojica nitrianskych univerzít – Univerzita Konštantína Filozofa, respektíve Slovenská poľnohospodárska univerzita.

Reprezentanti týchto škôl sa zapoja do boja o prizepool vo výške 3080 €, ktorý bol rozdelený medzi tieto hry:

TeamFight Tactics powered by IBM je v tomto ročníku novinkou, UNI MSR zaháji práve tento herný titul. Stane sa tak v utorok 24.1. od 18:00, pričom o status univerzitného šampióna sa stretne 8 najlepších hráčov zo základnej časti SUEL Masters. V hre je prizepool 350 € a účasť v prestížnom medzinárodnom turnaji UNIVERSITY Extreme Masters.

O deň neskôr, teda v stredu od 18:00, bude nasledovať hra Rocket League powered by Henkel Slovensko. Práve od tohto času začína vysielanie na platforme Twitch.tv, pričom do hry sa zapojí napríklad obhajca titulu z minulej edície UNIZA Esports (Žilinská univerzita v Žiline).

Medzi najlepšiu trojicu sa rozdelí prizepool 630 €, víťaz berie takisto miestenku v UNIVERSITY Esports Masters.

Viac o UNI MSR v Rocket League powered by Henkel Slovensko nájdete tu.

Posledné dve hry budú rozdelené medzi štyri hracie dni – 26.1. uvidíme oba semifinálové zápasy v League of Legends powered by Accenture, hneď nasledujúci deň je na programe zápas o 3. miesto a samotné finále. V hre je prizepool 1050 € a možno postupu na UNIVERSITY Esports Masters. Podarí sa organizácií ESTUBA znovu ovládnuť UNI MSR alebo uvidíme v hre LOL nového šampióna?

Viac o UNI MSR v League of Legends powered by Accenture nájdete tu.

Podobný scenár platí aj pre Counter-Strike: Global Offensive powered by Innovation Capability Center. Finálová štvorica sa zapojí do dvoch hracích dní, pričom nechýba obhajca z trnavskej univerzity UCM. V prvom semifinále UCM TEDI Bears Indigo vyzvú svojho bratislavského rivala v podobe ESTUBA. Hrať sa bude takisto o prizepool 1050 €.

Viac o UNI MSR v CS:GO powered by Innovation Capability Center nájdete tu.

Všetky vysielania budú dostupné v spomínané časy na platforme Twitch. Okrem sledovania zápasov sa diváci budú môcť zapojiť aj do rôznych súťaží, ktoré vznikli pre každú hru v spolupráci s partnermi Slovenská sporiteľňa, Accenture, Takeda Innovation Capability Center a Henkel Slovensko.

Pre viac informácií sledujte sociálne siete Y-Games Slovakia alebo Slovenský univerzitný e-šport.

Titulárnym partnerom Univerzitných majstrovstiev SR v elektronických športoch je Slovenská sporiteľňa. Partnerom UNI MSR je Crazy Wolf.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1924/5-edicia-univerzitnych-majstrovstiev-sr-v-e-sportoch-prichadza-do-finale-kto-zabojuje-o-titul/