Leto s rodinou: Trendy plavky pre deti a pre mužov

Pondelok, 20.03.2023 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Aké modely plaviek zaobstarať pre vaše ratolesti? Do čoho pri vode obliecť muža, aby sa cítil pohodlne? Poradíme, ktoré plavkové trendy dlhodobo vedú a v čom zvládnete rodinné popoludnie pri rybníku aj exotickú dovolenku.

Muži preferujú klasiku

Zatiaľ čo my ženy sa obzeráme pri výbere plaviek na trendy, páni si na módne výstrelky väčšinou príliš nepotrpia a chcú hlavne pohodlie. Dlhodobo najobľúbenejším strihom plaviek sú tak kúpacie kraťasy. Nielen, že plavky šortkového strihu vyzerajú dobre prakticky na každej postave, sú tiež veľmi pohodlné a ľahko nahradia klasické kraťasy, pokiaľ sa muž rozhodne, že si od vody odskočí napríklad do blízkej reštaurácie alebo plážového baru.

Stačí k nim pridať tričko a letný outfit je na svete. Vďaka tomu, že bývajú podšité jemnou sieťovinou zaisťujú dostatok pohodlia aj bez spodnej bielizne. Veľmi obľúbené sú modely, ktoré majú dvojitú gumu v páse, na ktorej je vidieť logo značky.

Zlákajte ho na farby

Farbám štandardne dominujú tmavšie odtiene od čiernej, cez šedú po tmavomodrú. Avšak aj do pánskych šatníkov sa pomaly vkrádajú výraznejšie farebné tóny. Vďaka tomu, že aktuálna móda je odvážna a výrazná, zahliadneme na kúpaliskách a plážach červené, žlté či vzorované kúsky.

Skúste aj vy svojmu milému nenápadne prepašovať do kufra na dovolenku nejaký výrazný model. Uvidíte, že na opálenej pokožke krásne vynikne a pochvalné pohľady ho presvedčia o tom, že mu to pristane.

Pohodlie po celý deň

Pokiaľ máte doma letného športovca, ktorý celý deň počíta uplávané bazény, hrá plážový volejbal alebo brázdi vodnú hladinu na paddleboarde, pridajte mu do výbavy plavky boxerkového alebo slipového strihu. Šortky do seba nasiaknu viac vody, a preto môžu pohyb (aj rýchlosť pri plávaní) mierne znižovať. Boxerky a slipy naopak priľnú ku koži a dovolia pánom voľný pohyb bez obmedzenia. Kompromisom medzi týmito strihmi sú potom boxerky s ultra krátkymi nohavičkami.

Veselé modely pre deti

S akými plavkami zabodujete u detí? Pokiaľ ide o dievčatá, čím viac farieb a ozdôb, tým lepšie. Dievčatá zaujmú modely s volánmi, mašličkami a výraznými vzormi. Je vaša malá slečna vodný živel, ktorý chvíľu neposedí, neustále skáče do vody alebo ju vždy nájdete na šmýkačke? Potom je lepšie zvoliť jednodielne plavky, ktoré držia na mieste a nebránia v pohybe.

Pre malé parádnice bude lepšie siahnuť po dvojdielnych plavkách s ozdobami. Volániky okolo ramienok pôsobia veľmi nežne. Pokiaľ sa skombinujú ešte s výrazným vzorom, prúžkami alebo bodkami, výsledný dojem bude veľmi pekný. Vysokej obľube sa tento rok tešia aj asymetrické strihy a tropické potlače paliem, exotického ovocia a zvierat.

Plavky pre chlapcov vyberajte podľa veku. Máte malého neposedníka, ktorý trávi čas na pieskovisku, súboji s vodnými pištoľami alebo porovnávaním najlepších skokov s kamarátmi? Kúpte mu boxerky, ktoré s ním udržia krok a nebudú ho obmedzovať pri vodných radovánkach. Ak sa stretávate s mladým tínedžerom, bude lepšie siahnuť po šortkách alebo dlhších kúpacích kraťasoch po kolená. Chalani v nich pokojne môžu vyraziť aj na plážovú párty.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.019 s.