Silvestrovské priania

Slovenský jazyk » Básne

Autor: lienocka (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 27.12.2021
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 1 044 slov
Počet zobrazení: 7 723
Tlačení: 187
Uložení: 258

Silvestrovské priania

Silvestrovské prianie č. 1

Meníme rok, meníme sny, túžby, názory, požiadavky na život, meníme partnerov, ale nikdy nemeníme priateľov! Príjemné prežitie Silvestra a šťastný nový rok praje …

Silvestrovské prianie č. 2

Nový rok je časom pre bilancovanie, prísľuby a odvážne stávky. Nový rok je však i časom tajných prianí, ktoré majú priniesť rodine tie najvzácnejšie dary. Nech teda nemáte nikdy na šťastie, zdravie, lásku a úspech núdzu a nech vám anjelik prinesie aj dostatok porozumenia a bystrého umu.

Silvestrovské prianie č. 3

Hej, aj s Tebou sa starý rok nemaznal? Tak Ti želám, aby si bol v novom roku kráľ, mnoho nových vecí objavoval a ešte z nich aj iným rozdával.

Silvestrovské prianie č. 4

Prajeme Vám, nech sa zažne láskou nehou srdce každé, nech ste všetci doma spolu, nech nechýba nik u stolu, nech prežijete všetky budúce dni v šťastí, vospolok, po celý nastávajúci rok!

Silvestrovské prianie č. 5

Zvítajme sa s novým rokom, v dobrej vôli, pohode, starosti nech idú bokom, odplavia sa po vode. S úprimnosťou svoje čaše dvíhame tiež vo zvyšok: nech je pevné zdravie Vaše, nech je šťastný nový rok!

Silvestrovské prianie č. 6

Krásny a veselý Silvester, do nového roka oceán šťastia, more lásky, rieku priateľstva a potok zdravia, pramienok nádeje a ani kvapku sklamania.

Silvestrovské prianie č. 7

Do nového roka ti prajem 12 mesiacov bez choroby, 53 týždňov šťastia, 365 dní bez starostí, 8 760 hodín lásky, 525 600 minút pohody a 31 536 000 sekúnd jedinečných chvíľ.

Silvestrovské prianie č. 8

Veľa pohody šťastné náhody, žiadne nehody, významné dohody, sociálne výhody, rodinné zhody a vtipné príhody v novom roku…

Silvestrovské prianie č. 9

Maličký anjelik v okne stál, a krásne Vianoce všetkým prial. Aby v novom roku zdravie, šťastie a lásku mali a stále sa na seba len usmievali.

Silvestrovské prianie č. 10

Lásky, šťastia hodiny v kruhu svojej rodiny. Užite si spoločne krásne sviatky vianočné. A nech dlho prevláda novoročná nálada.

Silvestrovské prianie č. 11

Čo bolo zlé v starom roku, utop v perlivom moku. A v tom novom všetko naj, s úsmevom ho privítaj. Šťastný nový rok!

Silvestrovské prianie č. 12

Do nového roku veľa pohody, šťastnej nálady, žiadne nehody, významné dohody, humorné príhody a ďalšie života výhody.

Silvestrovské prianie č. 13

Nech zvony zvonia, srdcia plesajú, sviece horia a čaše štrngajú. Teraz, keď máme do konca roka iba krok prajeme veselého Silvestra a šťastný nový rok.

Silvestrovské prianie č. 14

Hodiny tíško tikajú, nový rok už vítajú. Prišiel teda správny čas, želajme si zas a zas, veľa šťastia, zdravia, lásky nech je život bez prekážky.

Silvestrovské prianie č. 15

Fujavicu šťastia, víchricu pohody, závej radosti, len malú vločku všedných starostí a hlavne lavínu zdravia a lásky v novom roku praje …

Silvestrovské prianie č. 16

V novom roku kvapku smoly, lyžičku hrdosti, hrnček radosti, kotlík úspechu, jazierko peňazí, more šťastia, oceán lásky a celý vesmír zdravia želá …

Silvestrovské prianie č. 17

Šťastný nový rok, veľa lásky, zdravia, splnených snov a pracovných úspechov Ti zo srdca želá …

Silvestrovské prianie č. 18

Dnes na liste v kalendári, prvý deň je v januári. Preto verný starým zvykom, pripájam sa k vinšovníkom a prajem Vám v novom roku úspech v každom žitia toku, veľa šťastia, zdravia veľa, všetko, čo si srdce želá.

Silvestrovské prianie č. 19

Zlomil sa nám čas o hranu, starý rok zahoď za hlavu, neresti, trápenia, to je minulosť, bohatstvo a úspech, to je budúcnosť.

Silvestrovské prianie č. 20

Kvapku smoly, lyžičku hrdosti, hrnček radosti, kotlík úspechu, jazierko peňazí, more šťastia, oceán zdravia a celý vesmír lásky želá v novom roku…

Silvestrovské prianie č. 21

Nech nový rok splní Vaše priania, anjeli nech Vaše cesty chránia a problémy nech sa Vás stránia.

Silvestrovské prianie č. 22

Tak ako dnes starý rok padá, nech do Tvojho srdiečka šťastie sadá, zabudni na bolesť a starosti a preži ďalší rok v láske a radosti.

Silvestrovské prianie č. 23

Bez lásky bolí duša, bez zdravia telo. Tak aby ťa v novom roku, nič nebolelo.

Silvestrovské prianie č. 24

Až ti šampusový štupeľ trafí do oka, až ťa vyšetria a uznajú za cvoka, až ti bude od chľastu veľmi zle, až ohňostroj ti v zadku vyprskne, bude neskoro ti šťastie priať, tak ti ho prajem teraz na stokrát.

Silvestrovské prianie č. 25

Silvestrovský prípitok nech Ti je na úžitok, nech sa smútky, trápenia na radosti premenia. Nech Ta bolesť nezraní, to je mojim želaním. Šťastný nový rok!

Silvestrovské prianie č. 26

Tak ako dnes starý rok padá, nech do Tvojho srdiečka šťastie sadá, zabudni na bolesť a starosti a preži ďalší rok v láske a radosti.

Silvestrovské prianie č. 27

Nech sa starosť všetka zruší a nech vládne pokoj v duši. Čo bolelo nech sa zhojí, čo tešilo nech sa zdvojí. Aby boli v novom roku iba slzy šťastia v oku.

Silvestrovské prianie č. 28

V novom roku veľa pohody, šťastné náhody, žiadne nehody, významné dohody, úsmevné príhody a ďalšie života výhody. To všetko praje …

Silvestrovské prianie č. 29

Hviezdička na nebi svieti a deň za dňom neustále letí, do ďalšieho roka je už len krok, tak Vám želáme šťastný nový rok.

Silvestrovské prianie č. 30

Želajme si v novom roku dobrých ľudí vždy po boku. Zdravia, lásky plný dom a spokojný život v ňom. Vôňa medu, ihličia, dobrôt plný stôl, atmosféra sviatočná, liek na každý bôľ.

Silvestrovské prianie č. 31

Ďalší nový rok je tu zas, o rok zostarne každý z nás. Nech teda lepší bude o stokrát, nech stále má Ťa niekto rád.

Silvestrovské prianie č. 32

Silvestrovský prípitok nech Ti je na úžitok, nech sa smútky, trápenia na radosti premenia. Nech Ťa bolesť nezraní, to je mojím želaním. Šťastný nový rok…

Silvestrovské prianie č. 33

Nech nový rok splní tvoje tajné priania, anjeli nech tvoje cesty chránia a problémy nech sa ťa stránia.

Silvestrovské prianie č. 34

Do nového roku veľa splnených snov Ti prajem. Nech Tvoje srdce pre vernú lásku denne bije a šťastie na duši Ti radostne žije. A aké predsavzatie do nového roku si treba dať? No predsa aspoň 24 hodín denne sa milo usmievať a radosť všetkým naokolo rozdávať.

Silvestrovské prianie č. 35

Sú slová, ktoré nikdy nepovieme, sú lásky, ktoré nezískame, sú chvíle, na ktoré spomíname a sú priatelia, na ktorých nezabúdame. Šťastný nový rok.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Básne

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.012 s.
Zavrieť reklamu