Nácvičné diktáty na vybrané slová po M

Slovenský jazyk » Diktáty

Autor: katyp (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 04.12.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 160 slov
Počet zobrazení: 1 712
Tlačení: 168
Uložení: 151

Nácvičné diktáty na vybrané slová po M

M__lan b__ chcel b__ť m__nistrom školstva. Bez m__hnutia oka b__ zruš__l známk__. Nemá zm__sel niekoho trestať za om__l__. Zm__zlo b__ aj skúšanie. N__koho b__ nem__kalo od strachu. N__kto b__ nebol v pom__kove. Po chodbách b__ dovol__l šm__kanie. M__sl__m s__, že školu b__ každ__ m__loval.

Pri priesm__ku je obrovské mraven__sko. Jeho ob__vatelia sa tu hm__ria už od rána. Nezastavia sa an__ na m__nútu. Je ich tu možno aj m__lión. Budujú si svoje ob__dlie. Po chodb__čkách nosia b__ľk__ a drobn__ hm__z. Tieto m__l__metrové b__tost__ sú neob__čajne b__stré a neom__lné.

M__ b__vame v b__tovke. Na spoločnom dvore máme novú šm__kľavku. Ob__čajne sa pri nej hm__ri veľa det__. Všetc__ sa chcú šm__kať. Každ__ let__ dolu ako nam__dlen__ blesk. Em__l a M__lka sa m__kl__. Ob__dvaja s__ m__slel__, že spadnú.

Zm__ja zm__zla pod kameňom. Ob__dvaj m__slel__ na pekn__ b__c__kel. Pošm__kol sa na m__dle. Okolo dob__tka lieta veľa hm__zu. M__š sa strat__la v ob__l__. Naša nová žm__kačka dobre žm__ka. Auto dostalo šm__k. M__dlár sa vrát__l z horského priesm__ku.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Diktáty

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.020 s.
Zavrieť reklamu