Harry Potter és az elátkozott gyermek

Cudzie jazyky » Maďarčina

Autor: erikaaa (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 15.03.2022
Jazyk: Maďarčina
Rozsah: 204 slov
Počet zobrazení: 596
Tlačení: 90
Uložení: 87

Harry Potter és az elátkozott gyermek

A sok kedvenc krimi- és horrorkönyvem között van egy kivétel, meghozzá a kiskoromban nagyon kedvelt és jól ismert Harry Potter-történetek egyik darabja. De vajon ezt a részét ismeri minden Harry Potter kedvelő? Nem hiszem, mert ezt nem filmesítették meg. Bevallom, én sem tudtam a létezéséről, így amikor megkaptam, nagyon megörültem, hogy újra olvashatok valamit a közkedvelt Harryről. A könyv nem okozott csalódást. Olyannyira nem, hogy kiolvastam még aznap, amikor nekiálltam. A könyv címe Harry

Potter és az elátkozott gyermek. Ez a könyv két részből áll, színdarab formában, párbeszédesen megírva. Cselekménye 19 évvel a roxforti csata utáni történt. Nem-nem, a poént nem lövöm le!

A könyvben megtalálható bónuszként Harry Potter családfája és egy idővonal is. Egy kis ízelítő a könyv fülszövegéből:

Harry Potter élete sosem volt könnyű, és most sem az, amikor a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójaként, férjként és három iskoláskorú gyermek apjaként kell helytállnia.

Miközben Harry a múlttal viaskodik, kisebbik fiának, Albusnak is meg kell küzdenie a reá nehezedő családi örökséggel. A múlt és a jelen vészjósló összeolvadása azzal a ténnyel szembesíti apját és fiát, hogy a sötétség néha egészen váratlan helyekről támad.

Remélem, kedvet kaptatok egy kis Harry Potter-nosztalgiához. A könyv csak 308 oldalas.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Cudzie jazyky » Maďarčina

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.014 s.
Zavrieť reklamu