Láska - nová životná etapa (puberta, chalani, dievčatá, rande, chodenie)

Láska - nová životná etapa (puberta, chalani, dievčatá, rande, chodenie) 

Čo je to láska? Je to pocit náklonnosti k druhej osobe, ale predovšetkým nový pocit v našich životoch. V tomto článku sa pokúsim priblížiť, ako odmietnuť alebo naopak prijať chlapcovu ponuku o chodenie, ako sa správať na prvom rande, ale aj ako by ste sa nemali správať. Tento príspevok je poskladaný z mojich skúseností a z náučných kníh. Užite si článok ;). 

Keď sa mi chalan páči....

Ste úplne pobláznená, myslíte naňho vkuse a je vám pomaly prednejší než škola? Často si to ani nepriznávame, ale aj to môže byť láska. Pekný, sympatický chalan vyhliadnutý.....ale nevšíma si vás? Skúste s ním hodiť reč, zavolať von alebo požiadať o pomoc s učením. Základom je zviditeľniť sa mu. Ale nepredvádzajte sa pred ním ani sa nepokúšajte naschvál pútať pozornosť. Podstatné je, zostaňte samy sebou.

Chalan chce so mnou chodiť!!

Požiadal ma......chce so mnou chodiť. Radosť neuveriteľná! Ale je tu jeden háčik. Ako odpovedať na jeho otázku? Jednoduché je povedať mu áno, ale zvážte, či to naozaj chcete. Často však sú také prípady, kedy chcú s niekým chodiť len z princípu alebo ho nechcú uraziť. Na prvom mieste ste vy. Musíte to naozaj chcieť, inak je lepšie povedať nie. Ale ako povedať nie bez toho, aby ste vyzerali ako bezcitné? Napríklad: „ Ďakujem, že si ma o to požiadal, ale na chodenie na momentálne necítim.“ alebo „ Prepáč, ale radšej nie. Nemyslím si, že by to medzi nami fungovalo.“ Ešte jedna malá poznámočka. Pokiaľ chalan chce naozaj s vami chodiť a aj vy ste do neho úplne pobláznená, tak musí mať dojem, že si vás získal ako správny chlap. Nie je správne sa mu hneď hodiť do rúk, ako nejaká handra, môže sa cítiť neschopný.

Prvé rande....

Nebojte sa. Chalan má väčšie nervy ako vy, verte. Ale sú nejaké mini problémy, ktoré sa vám môžu stať. Tu sú nejaké rady, ako sa im vyvarovať. Napríklad, chlapci nemajú príliš v láske nie veľmi voňavý dych. Na to vám pomôže žuvačka, ale odporúčam si pred rande aj umyť zuby. Ďalej ak je rande počas tvojich dní, tak si vezmi do kabelky aj zálohové vložky alebo tampóny, podľa toho, čo používaš. Či už to bude v kine, v parku alebo skok s padákom, to je jedno. Hlavne si to naplno užite. Ale aj to s mierou, musíte sa správať ako dáma.

Čo majú chalani na dievčatách radi?

Tu nájdete nejaké všeobecne známe vlastnosti, ktoré majú muži na ženách radi. Celkom podstatná vlastnosť je byť k nemu ohľaduplná, ale aj vy máte nejaké svoje podmienky, tak nech ich aj dodržuje. Mali by ste robiť kompromisy a striedať sa v ustupovaní. Ďalej je pre chalana vzácnosťou, ak so svojou babou môže podnikať jeho obľúbené aktivity, nevylučuje sa ani hranie počítačových hier. Naopak nemajú veľmi v láske, ak sa baby prežierajú, veľa pijú alebo fajčia.

Dúfam, že sa vám páčil článok, ak máte ešte nejaké otázky a nápady na nové témy, napíšte ich do diskusie nižšie. Ďakujem za každé prečítanie, vytlačenie a uloženie.

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/nauka-o-spolocnosti/17667-laska-nova-zivotna-etapa-puberta-chalani-dievcata-rande-chodenie/