Sympatie muža a ženy

Sympatie muža a ženy

Pokus sympatií: Predstavte si ako sedíte s partnerkou pri poháriku a je vám sympatická a chcete vedieť či aj vy ste jej sympatický. Spravte pokus, keď sa napijete postavte pohár vedľa jej pohára a ak jej to nebude vadiť, znamená to, že vás prijala do jej osobného priestoru a že jej nevadíte. Ak si pohár vzdiali tak máte smolu. Nemusíte to vždy vyskúsať len s pohárom. Samozrejme sa to dá aj s inými vecami.

Veľmi príjemné je keď používate parfém...ten má tiež svoje účinky.

Pozor! aj držanie tela vie povedať o človeku. Akonáhle človek zbystrí alebo ho niečo zaujme, napr. žena alebo muž (a chce naň zapôsobit)...zmení držanie tela.

Prvá schôdzka. Partneri bývajú buď pomalí, alebo rýchli a tak aj treba pristupovať k nim. Netreba sa hneď vrhnúť na partnera, treba ísť krok za krokom. Ja som raz šiel na jednu holku prirýchlo a všetko som pokazil čo sa len dalo...

Signály tela

U muža: Upútanie pozornosti, aby mohlo dôjst k zrakovému kontaktu. Najčastejší spôsob ako upútať je úprava zovnajšku, napravenie kravaty,alebo hocičoho čo máte na sebe, nie však zipsu na razporku :-D, alebo úprava účesu, pozrenie sa do mobilu... Ak si vás žena všimne Potom treba hádzať pohľady, ale aj s určitým výrazom na tvári, nieže sa budete mračiť.

U ženy: Žena má viac prejavov(signálov) než chlap. Odhodenie vlasov za plece a prudké pootočenie hlavy, pootvorené pery, ústa alebo keď sa žena pohráva s predmetom v ruke, medzi prstami si prehadzuje pero alebo cigaretlu, poodhalenie si zápästia, "náhodná" úprava vlasov. Tiež keď sa dievča drží za kolená chce nejako upútať pozornosť. To všetko sú signály , ktoré by boli naškodu ich prehliadnúť. Pri sedení, jedna noha je pod sebou(pod zadkom) a koleno druhej nohy smeruje k mužovi, ktorý ju zaujal.I prepletené nohy majú silný sexuálny význam. Keď prerušujete zrakový kontakt, tak jedine pohľadom dolu nie doboku. Lebo si ešte niečo pomyslí a nič z toho nebude. Tak pozor na maličkosti.
Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/psychologia/14506-sympatie-muza-a-zeny/