Bachmanove zemiaky

Pomôcky » Recepty

Autor: mamicka
Typ práce: Ostatné
Dátum: 10.01.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 68 slov
Počet zobrazení: 400
Tlačení: 36
Uložení: 44

Bachmanove zemiaky

Zemiaky, cesnak, maslo soľ

Surové, dôkladne umyté zemiaky aj so šupkou pokrájame na tenšie plátky. Kladieme ich na platničku elektrického variča ( alebo liatinovú platňu, ktorú položíme na plynový horák, alebo na pec – uhliak, kto má, prípadne na dobre vypečenú suchá panvicu). Sú hotové, keď sa na nich urobia tmavohnedé pľuzieriky. Takto upečené ich nahádžeme do hrnca, pridáme maslo, soľ a prelisovaný cesnak. Necháme odležať niekoľko minút a konzumujeme.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Staré recepty zo zemiakov



Odporúčame

Pomôcky » Recepty

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.022 s.
Zavrieť reklamu