Môj život (Beletrizovaný životopis)

Môj život (Beletrizovaný životopis)

Narodila som sa v najhorúcejšej časti  leta roku 1996. Bol to koniec  júla. Prvýkrát som svetlo sveta zazrela o deviatej hodine  a desiatej minúte. Odvtedy je leto moje najobľúbenejšie ročné obdobie.

Po troch rokoch doma s mamou, kedže jasličky som vynechala, som nastúpila do škôlky. Tam som prežila tri krásne bezstarostné roky. Prví kamaráti, zábavu, aj ten otravný poobedný spánok, za ktorý by som teraz dala čokoľvek.

A mnoho ďalších vecí. No a potom už prišla tá dlho očakávaná škola. Spolu s nástupom do  základnej školy som sa prihlásila aj do základnej umeleckej školy. Odvtedy hrám na husle. Súčasne ešte stále navštevujem aj výtvarný odbor, najnovšie aj klavír a spev. Začiatky na husliach boli ťažké, ale tak je to koniec koncov vždy.

No priniesli mi a verím, že ešte aj prinesú kopu krásnych zážitkov, radosť z hrania, skvelých ľudí a veľa ocenení. Môžem povedať, že tá drina za to stála. Lenže tá ešte ani zďaleka nekončí. Ešte ma čaká mnoho vystúpení a súťaží ako v husliach tak aj v ostatných odboroch. Na  všetky sa teším a som naozaj rada, že som si vybrala túto cestu.

Veď pocit, že ľudom moja hudba prináša radosť a potešenie  je naozaj nádherný. Okrem hudby  k mojim koníčkom patria aj športy, zvieratá a hlavne kamaráti. Doma mám psa Venyho a trpasličieho králička Bonyho. Okrem nich sú to aj kone,  na ktorých som s obľubou jazdievala. Do budúcnosti chcem s hudbou  určite pokračovať . Či už  s tou  klasickou  alebo populárnou. Po skončení  základnej  školy by som rada pokračovala  štúdiom  na zahraničnom konzervatóriu.

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/11046-moj-zivot-beletrizovany-zivotopis/