Typický Slovák

Typický Slovák

Na svete je veľmi veľa ľudí, národov, národností a etnických skupín. Jednou zo zaujímavých skupín je Slovák.Ale ako rozpoznáme Slováka?Jednoducho!

Slovák je v prvom rade človek,ktorý ma 2 ruky,2 nohy,prípadne nejaké oči,uši,ústa a nos,ale ak to má,tak je to pre neho veľký doplnok.Jeho vlastnosti sú všelijaké,aj dobré aj zlé.

Medzi jeho stále vlastnosti patrí to,že si rád zájde do krčmy na „minerálku“ a poletuje s ňou celý deň! Slovák dokáže behom sekundy premeniť minerálku na alkohol a potom sa čuduje, že sa ledva doprace domov na vlastných nohách a po ceste domov si aj pri tom zaspieva,ako pri poslednom litri vína,každý rád si zaspomína,lebo pri vstupe na domácu pôdu počuje manželkine histerické výlevy a nikdy nevie, či ten jeho spev nebude jeho posledný.

Samozrejme, že keď má niekto alkoholu viac ako on,tak to nedopustí. Platí preňho pravidlo:nemám ani ja,nebudeš mať ani ty!Ak máte niečo viac ako on, tak si nič nerobte z toho, že vám závidí aj nos medzi očami.Nebojte sa,časom sa dá na všetko zvyknúť aj na to,že stačí, že vytiahnete pätu z domu a už je na vás nalepený Slovák a pozerá sa kam idete,čo ste robili, čo budete robiť a vie o vás všetko a to bez vášho vedomia!

Uvedomujete si aká je Slovák hrozba? A keby len to...pozvete ho k vám domov na čaj a dohodnete sa s ním na presnej hodine u vás.Lenže Slovák sa nikam neponáhľa,je vegeťák, všetko v pohode stíha, príde samozrejme k vám,no ale o dve hodiny neskôr!Však on má vždycky čas...

Do roboty sa hrnie ako drak, lebo vie, že v dnešnej dobe musí prežiť a zarobiť peniaze a on si to veru aj dokáže.Avšak niektorým je to aj jedno a držia sa hesla,daj sem slamu,padnem na ňu,ale inak povedané,dáko bolo dáko bude,peniaze budú len nás nebude.

Dúfam, že ste sa s naším Slovákom radi bližšie zoznámili a aj dobre pobavili.

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/1124-typicky-slovak/