Sny sa môžu stať skutočnosťou (Úvaha)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: Larisa (20)
Typ práce: Referát
Dátum: 22.06.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 263 slov
Počet zobrazení: 17 896
Tlačení: 942
Uložení: 907

Sny sa môžu stať skutočnosťou (Úvaha)

Čo je to sen? Prečo snívame? Môže sa sen stať skutočnosťou? Naše hodnoty v živote sa menia a tým sa menia aj naše sny.

Každý sníva o niečom inom. Niekto túži po bohatstve, bezstarostnom živote, luxuse a niekto zasa po veľkej rodine, šťastí a zdraví.Veľa rodičov si plní svoje sny na svojich deťoch, čo podľa môjho názoru nieje správne.

Všetci by sme si mali plniť svoje vlastné sny malé aj veľké, dôležité ale aj menej dôležité. Snívam o tom aby som úspešne dokončila školu, nastúpila na strednú a možno aj vysokú, našla si dobrú prácu, ktorá ma hlavne bude baviť.Naučila sa aspoň jeden cudzí jazyk, ktorým budem hovoriť plynule a veľa cestovať po rôznych miestach sveta.

Vidieť pamiatky a možno aj získať nové informácie. Každým dňom sa snažím ísť si za svojím snom a robím preto maximum.Myslím si, že sny sa môžu stať skutočnosťou ale najprv to musíme dokázať a nie len o tom snívať lebo sen sa sám nesplní.Každý to dokáže len musí chcieť.Síce niektoré veci človek nedokáže zmeniť podľa svojich predstáv ale môže ich nejakým spôsobom ovplyvniť.

Podľa mňa vždy keď je nám najhoršie mali by sme snívať lebo snívaním vieme uniknúť z reality a zbaviť sa všetkého čo nás trápi.Niektoré sny si ešte plním ale každým dňom som k nim bližšie.

Jeden múdry človek povedal: "Keď o tom dokážeš snívať dokážeš to aj uskutočniť." Podľa mňa tohto pravidla by sa mal držať každý.Verím, že moje sny dokážem splniť a v starobe budem môcť byť na seba hrdá.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.021 s.
Zavrieť reklamu