Vzor motivačného listu: Marketingový špecialista

Vzor motivačného listu: Marketingový špecialista

Ing Mária Novotná, Novohradská 1, 040 01 Košice, tel: 0900 123 456


Firma
Mgr. Meno Priezvisko
Ulica 18
815 48 Bratislava

Bratislava, 6. septembra 2010


Vážená pani XXX,

Píšem Vám v nadväznosti na pracovnú pozíciu „Marketingový špecialista” uverejnenú na portáli SuperBrigady.sk dňa 4.9.2010.

Pozícia ma zaujala najmä svojou komplexnosťou a širokým záberom aktivít v oblasti marketingu. Tejto oblasti sa venujem niekoľko rokov a rada by som v tom pokračovala aj v budúcnosti. Marketing som spoznala z rôznych stránok, nielen zo strany klienta, ale aj zo strany agentúry, čo mi pomohlo získať komplexnejšiu predstavu o fungovaní biznisu. V súčasnosti sa venujem najmä aktivitám na mieste predaja, direct mailingu, motivácii zamestnancov a udržiavaniu vzťahov s partnermi, dodávateľmi či verejnosťou.

Počas pracovného života som získala skúsenosti na rôznych pozíciách, čo mi pomohlo získať rôzne uhly pohľadu. Tie teraz môžem využívať pri práci, ktorá zahŕňa komplexne aktivity v rámci zabezpečenia marketingovej kampane. V reklamnej agentúre som získala rozhľad, v medzinárodnej spoločnosti som sa zdokonalila v koordinácii, organizácii a komunikácii. Mohla som porovnať pôsobenie v etablovanej spoločnosti s firmou, ktorá svoje aktivity na Slovensku ešte len rozbiehala. Všetky tieto skúsenosti mi pomohli sformovať si ucelenejší obraz o chode biznisu.

Teraz by som rada využila tieto poznatky pri práci, ktorá poskytuje možnosť realizovať tento ucelený pohľad na vec. Nerada stojím na jednom mieste, pri práci som orientovaná na dosahovanie výsledkov a motivuje ma najmä uznanie. Myslím si, že je dôležité neustále na sebe pracovať, aj preto som sa rozhodla pre diaľkové postgraduálne štúdium, ktoré veľmi zaujímavou formou dopĺňa a podporuje moje praktické skúsenosti. V praxi sú neoceniteľné aj moje skúsenosti zo zahraničných univerzít, kde okrem rôznych prístupov bolo veľkým prínosom aj stretnutie ľudí s rôznym kultúrnym zázemím a zmýšľaním, čo mi pomáha myslieť otvorenejšie a flexibilnejšie.

Na ponúkanej pozícii by som vedela využiť všetky spomínané skúsenosti z jednotlivých oblastí. Organizačné a komunikačné zručnosti sú samozrejmosťou aj v mojom momentálnom zamestnaní. Pracujem v oblasti lojalitných programov, kde medziľudské vzťahy hrajú veľmi dôležitú úlohu. Denne využívam anglický jazyk a veľmi dobre ovládam aj nemecký jazyk, v ktorom som aj študovala. V práci je pre mňa dôležitý predovšetkým zodpovedný prístup a priestor pre sebarealizáciu. Zmenu zamestnávateľa hľadám najmä kvôli sídlu firmy, ktoré je momentálne pomerne vzdialené od miesta môjho bydliska.

Akékoľvek ďalšie otázky veľmi rada zodpoviem na osobnom stretnutí. Vopred ďakujem za zváženie a teším sa na Vašu odpoveď.

S pozdravom,

Mária Novotná

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/14705-vzor-motivacneho-listu-marketingovy-specialista/