Ako si predstavujem život (Úvaha)

Ako si predstavujem život (Úvaha)

Ako si predstavujem život? Nikdy som sa nad tým dlho nezamýšľala. Nemám presný plán, presné body ktoré musím splniť. Mám iba nejakú predstavu, ktorá sa môže hocikedy zmeniť.

Pre mňa je hlavne úspešne ukončiť strednú školu s čo najlepšími výsledkami a vybrať si vysokú školu s dobrým zameraním, aby som sa mohla uplatniť v dnešnom svete plnom nezamestnaných ľudí. Ale keď sa ma opýtate, akú školu si vyberiem, odpoviem: ,,Počkajte si tri roky."

Momentálne sa nezameriavam na jeden konkrétny odbor, chcem mať rozhľad vo všetkom. Rozhodne však môžem povedať, že fyzika a chémia sú mi na míle vzdialené. Ale nikdy nehovor nikdy. A čo ďalej so životom? Po skončení vysokej školy sa budem snažiť nájsť si prácu, ktorá mi bude vyhovovať a popri nej by by som, rada pomáhala v charitatívnej činnosti. No a nemôžem zabudnúť na rodinku, ktorú by som si rada v budúcnosti založila.

Nič nie je konkrétne, všetko sa ukáže časom. JA verím v osud, takže nechávam to zatiaľ na ňom. On ma dovedie na koniec cesty, ktorá bude, dúfam, plná prekvapení, lebo tie zbožňujem.

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/14729-ako-si-predstavujem-zivot-uvaha/