Zóny pre každého študenta

Kamarátka (Charakteristika osoby)

Charakteristika osoby

Veľmi dlho som sa musela rozhodovať, ktorú osobu opíšem, pretože v mojom okolí je množstvo naozaj zaujímavých osôb. Nakoniec som si vybrala moju veľmi dobrú kamarátku, ktorú by som nevymenila za nič na svete, Katku.

Má polodlhé vlasy farby, ktorej sa hovorí špinavá blond, síce Katka tvrdí, že ich farba je neidentifikovateľná. Katka je vysoká a veľmi sympatická a už nejednému kamarátovi pomotala hlavu. Jej humor rozdáva dobrú náladu všade kam sa dostane, takže s ňou sa človek nikdy nenudí. Tak ako správny priateľ vie, kedy má podať pomocnú ruku, vie súcitiť a vžiť sa do situácie iných. Keď máte nejaký problém, k nej si vždy môžete prísť po radu. Katka je temperamentná, jej obľúbenou farbou je čierna, takže pestré oblečenie jej nič nehovorí.

Zatiaľ výrazne neprejavila ani jednu zlú vlastnosť, i keď raz sa stalo, že ma trošku sklamala, no nikto nie je dokonalý. Z jej záľub by som chcela vyzdvihnúť kreslenie, ktoré jej naozaj ide. Má aj krásneho psíka Nea, s ktorým som už mala tú česť skamarátiť sa. Ak máte málo sebavedomia, alebo si myslíte, že sa vám nič nedarí, nájdite si niekoho ako je moja priateľka, pretože ona dokáže naozaj povzbudiť. Som veľmi rada, že som natrafila na takú skvelú osobu ako je Katka, pretože je to moja krvná skupina a preto si veľmi dobre rozumieme.

Hovorí sa, že človek má veľa kamarátov, no len pár naozajstných priateľov a myslím, že Katka je naozajstný priateľ. Závisť, nevraživosť a podlosť jej nič nehovoria, i keď niekedy si vie z človeka urobiť veľkú srandu.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/15580-kamaratka-charakteristika-osoby/