Zóny pre každého študenta

Tak to som ja (Vlastná charakteristika)

Tak to som ja (Vlastná charakteristika)

Volám sa Erik Kačinský a mám 17 rokov. Chodím do tretieho ročníka 4 – ročného gymnázia. Zaujímam sa o akúkoľvek techniku. Už v detstve som rád rozoberal a zasa skladal rôzne prístroje, za čo som obyčajne dostal výprask, pretože som zlikvidoval nejedno rádio alebo budík. Možno práve tomuto svojmu záujmu z detstva ďakujem za schopnosť dať do chodu takmer všetko, čo sa mi dostane do rúk.

Doma sa na mňa často hnevajú, že pre svoje hračky nemám čas na poriadnu robotu. Ale toto je poriadna robota, aspoň si to myslím. Nechcem byť len taký obyčajný amatér, chcem sa touto činnosťou zaoberať profesionálne. Dúfam, že mi v tom nebudú brániť, lebo matka by chcela mať zo mňa doktora a otec manažéra.

Ešte ma teší, keď sa stretnem so svojimi kamarátmi, s ktorými rozoberáme technické zaujímavosti. Hrávame aj futbal, hádzanú a hokej. Niekedy zájdeme do fitnescentra.

Hnevá ma, keď naši vravia, že som lenivý a neochotný. To nie je pravda, ibaže som zaujatý tým, čo robím a nechať všetko nedokončené pre trochu prachu na skriniach, to sa mi nechce. Spravím, čo ma baví, ostatné ma nezaujíma.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/15584-tak-to-som-ja-vlastna-charakteristika/