Príhovor na promócie

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ursula (22)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 16.03.2019
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 183 slov
Počet zobrazení: 9 168
Tlačení: 593
Uložení: 514

Príhovor na promócie 

Milá rodina, milí priatelia.

Dovoľte mi, aby som vás v mene svojom ako aj v mene manželky privítal na posedení s spojenom s pohostením po úspešnom ukončení štúdia, a po promócii vekom zrelej, ale duchom mladej študentky.

Ďakujem, že ste kladne reagovali na naše pozvanie a môžeme sa tu dnes stretnúť. V knihe kníh je krásne napísané. Všetko má svoj čas, a svoju chvíľu každé úsilie pod nebom.

Keď sa povie škola a štúdium, spomeniem si na český film Marečku podejte mi pero. Krásny film, krásny dej. Niečo podobné sme prežívali spolu aj my.Na začiatku to bol krok do neznáma, také malé dobrodružstvo.najprv len bakalárske, potom ešte skúsime magisterské, a neviem čím nás prekvapí nabudúce.

Tiché obdobia medzi skúškami, striedali búrlivejšie obdobia s otázkami, čí to zvládnem pred skúškami. Vďaka Bohu, jeho pomoci a prítomnosti pri štúdiu nakoniec všetko dobre dopadlo, na zlé sa zabúda, ostávajú len príjemné spomienky.

Milí prítomní.

Dvíham pohár, a chcel by som pripiť, na úspešné prenesenie toho duchovna z Alma mater do života. Lebo vonkajšia krása je o to cennejšia, o čo viacej skrýva vnútornej krásy.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.019 s.
Zavrieť reklamu