Zóny pre každého študenta

Návrat domov

NÁVRAT DOMOV

Všade bolo ticho. Jediný zvuk, ktorý sa dal zachytiť ľudským uchom bol praskot suchých konárov pod vá- hou neznámeho muža, pomaly sa blížiaceho zdiaľky.

Nasledujúc lesný chodník vyšiel na okraj lesa, kde zastal a rozhliadol sa. Jeho pohľad bol upretý na dru- hú stranu doliny, kde zbadal vyznačenú cestu. Po dvoch neúspešných dňoch lovu zostal úplne bez zásob, a keďže bol veľmi unavený, pobral sa smerom k ceste. Keď bol asi sto metrov od cesty, zvláštny pocit ho prinútil obzrieť sa. Vzápätí ho oblial pot. Neďaleko neho zbadal besný vysávač, ktorý naňho začal nepriateľsky fučať so svojou obrovskou hadicou. Muž našťastie nestrácal duchaprí- tomnosť a rýchlo si zapol svoj laptop a začal sa nabúra- vať na lokálnu sieť vysávača. Po pár sekundách sa mu podarilo odstaviť jeho napájanie energie. Utišujúci zvuk fučiaceho stroja bol jasným znamením úspechu.

Po prekonaní tejto stresovej situácie si muž spokojne vydýchol. Následne vyšiel na cestu, napojil si laptop na informačný kilometrovník a zistil, že táto cesta smeruje do dediny. Pomaly sa pobral preč a zmiznúc za zá- krutou nezanechal žiadnu stopu, okrem nehybne ležiacej kopy chladnúceho kovu, ktorá signalizovala pomalý ko- niec nadvlády človeka nad technikou. Písal sa rok 2030...

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/17430-navrat-domov/