Záchrana

ZÁCHRANA

Písal sa rok 3200 s na Zem prenikli zákerní mimozemšťania s ich krutým vládcom Alfom. Pristávali v obrovských lietajúcich tanieroch, ktorými chceli odvážať pozemšťanov na svoju planétu Melmak. Alf kričal : „Všetci pôjdete slúžiť na moju planétu, Melmak spojím so Zemou a budete mojimi otrokmi!“

Alf ovládol Zem, mal zázračné zbrane, ktorými všetkých zneškodnil tak, že ich premenil na mimozemšťanov.

V malom domčeku žila rodina, v ktorej sa narodil syn All, ktorý mal nevídanú silu. Keď All vyrástol, zistilo sa, že je jediným človekom na Ze- mi, ktorého nepremenili Alfove zbrane.Keď All vyrástol, zistilo sa, že je jediným človekom na Ze- mmelku, ktorého nepremenili Alfove zbrane. Založil veľkú armádu, ktorú tajme cvičil na boj.

Keď Alf vydal zákon, že pracovať na neho budú aj deti, All sa na to už nemohol pozerať a začal sa boj. Bol to veľký boj o záchranu Zeme. Alf mal lepšie zbrane, no All sa nevzdával a používal hlavne svoj rozum. Podarilo sa mu prerezať drô- ty Alfových zbraní, spôsobil veľký výbuch, ktorý zničil Alfove zbrane. Všetci pozemšťania sa opäť premenili na obyčajných ľudí a All sa stal hrdinom Zeme.

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/17434-zachrana/