Wilson a Jones

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ursula (22)
Typ práce: Referát
Dátum: 05.06.2019
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 200 slov
Počet zobrazení: 1 032
Tlačení: 125
Uložení: 131

WILSON A JONES

V ošarpanom dome na okraji mesta žil starší muž menom Wilson. Tvrdil, že pochádza z vesmíru, z planéty Jupiter. Jedného slnečného rána ho navštívil Jones.

Bol to najlepší detektív v meste. Kládol mu rôzne otázky a Wilson na ne trpezlivo odpove- dal. Stále si stál za slovom a tvrdil, že nie je pozemšťan. Jones mu však neveril ani slovo.

Aby vyčerpal všetky možnosti, ako verejnosti dokázať, že Wilson je blázon, odobral mu vzorku krvi. S hrôzou sa pozeral na jej krikľa- vo zelenú farbu. Wilsona sa rozhodol tajne sle- dovať. Dlho nič zaujímavé nezistil, iba to, že Wilson chodí každý deň ku kaderníkovi.

Jedného odpoludnia však zazrel pri Wilsonovom dome UFO. Z neho vyskakovali drobní mužíčkovia. Mali veľké čierne oči, zelenú kožu, na ktorej mali parádne saká s kravatami. Pri- stúpil k nim a vytiahol svoju služobnú zbraň.

Mužíci so smiechom povyťahovali obrovské pištole a kričali na Jonesa: „Ovládneme vašu planétu!“ Jones sa pri týchto slovách veľmi nahneval a začal po nich strieľať. Ufóni odpo- vedali tiež paľbou, no náboje v podobe zelené- ho slizu Jonesovi neublížili. Premohol záker- ných mimozemšťanov, za čo dostal celosvetové vyznamenanie a sošku v podobe zeleného mimozemšťana.

Wilsona dodnes skúmajú v laboratóriách.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.011 s.
Zavrieť reklamu