Zóny pre každého študenta

Ďakovný list rodičom

Ďakovný list rodičom 

Našim milým rodičom Pepemu a Vicente:

Čím začať? Tak veľa by sme Vám toho chceli povedať, a je ťažké vyjadriť to všetko niekoľkými slovami. Chceme Vám poďakovať za našich 17 a 15 rokov života, plných Vašej starostlivosti a náklonnosti.

Vždy sme vedeli, aké sú Vaše názory a pravidlá. Niekedy sme celkom nechápali, prečo musíme prísť domov načas. Ale teraz, keď vidíme, kam sa uberajú tí mladí, ktorí majú neobmedzený čas vychádzok, si uvedomujeme, že týmito pravidlami sme chránené.

Veľmi nám pomáha Váš príklad v tom, že ste nikdy nevynechali kresťanské zhromaždenie v sále Kráľovstva, keď na to neboli opodstatnené dôvody. Rovnako to bolo aj s kázaním spolu s Vami každú nedeľu. V nedeľu ráno sa nemusíme pýtať, či ideme do zvestovateľskej služby. Veľmi dobre vieme, že ideme!

Pri výchove ste nás učili aj pohostinnosti. Náš dom už navštívilo tak veľa ľudí a Vy im vždy dávate to najlepšie, čo máte. Vidíme to našimi mladými očami a sme vďačné, že máme takých jedinečných rodičov.

Nikto nás nepozná ani nám nerozumie lepšie ako Vy. Ste našimi najlepšími priateľmi a úplne Vám dôverujeme.

Na záver Vám chceme povedať, ako veľmi Vás ľúbime. Ste našimi rodičmi a nevymenili by sme Vás za nič na svete. Ak by sme si nejako mohli nanovo vybrať svojich rodičov a spôsob života, určite by sme si vybrali Vás a chceli by sme žiť ten istý život.

Nežne Vás bozkávajú Vaše dcéry

ESMERALDA A YOLANDA

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/17671-dakovny-list-rodicom/