Zóny pre každého študenta

Vianočný príhovor riaditeľky školy

Vianočný príhovor riaditeľky školy

Vážení rodičia, ctení naši čitatelia a sympatizanti našej školy, milí naši žiaci!

Prihováram sa vám v predvianočnom čase, keď viac ako hocikedy inokedy myslíme na blízkych, opantáva nás neviditeľná ruka nehy, lásky a prostého ľudského porozumenia a z nášho najhlbšieho vnútra sa vylievajú potoky dobročinnosti a túžby obdarovať, potešiť, urobiť radosť. 

Malé Vianoce sme už spoločne oslávili v škole. Tradičný vianočný program našich žiakov Betlehem na Bethlenke nás rozcítil, prinútil nás zastaviť sa aspoň na chvíľu a spojiť naše srdcia tak, aby sme precítili našu blízkosť. Program vlastne naladil struny tak, že sa rozozvučali tóny zjemňujúce naše vzájomné vzťahy.

Naša škola dýcha vianočnou atmosférou. Vestibul, spoločenská miestnosť, ale aj všetky učebne sú vyzdobené vianočnými motívmi, v relaxačnej zóne školy farebne svetielkuje jedlička a antistresové muzikálne zvonenie ponúka výlučne vianočné melódie. Čakajú nás ešte triedne posedenia pri jedličke, na ktoré vás, samozrejme, srdečne pozývame. 

Vážení naši budúci rodičia – rodičia našich budúcich prvákov!

V jednom slovenskom hite – dnes už evergreene – sa spieva, že každý deň budú vraj Vianoce. Aj keď je to len krásne želanie, predsa len vás chcem ubezpečiť, že v našej škole máme celoročné vianočné ozdoby. Sú nimi naši prváci.

Dovoľte mi všetkým, ktorí čítate môj príhovor, zaželať krásne Vianoce a šťastlivý nový rok.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/18386-vianocny-prihovor-riaditelky-skoly/