Zóny pre každého študenta

Opis mojej učiteľky

Opis mojej učiteľky

Moja pani učiteľka je tá najlepšia na svete. Ani by som ju neoznačila za učiteľku, pre mňa je to skôr najlepšou priateľkou, vzorom a niekedy aj druhou mamou. Hoci má vlastné deti,ktoré miluje najviac na svete, vždy si nájde čas, aby si prečítala moju správu,vypočula ma a podporila.

Pani učiteľka je síce navonok drobná, ale vo vnútri je to veľmi silná osoba. Vyštudovala vysokú školu, stala sa z nej skvelá vodička a dokonca sama dokáže svojmu synovi naložiť na vozík auto na hranie. Má svetlohnedé až blond vlasy a prenikavé zelené oči, v ktorých sa zračí láska, ktorou obklopuje svoju rodinu, priateľov a žiakov.

Hoci nie je veľmi vysoká, očarí vás na každom kroku. Má chudé nohy a na ľavej ruke malé tetovanie. Aj vďaka nemu sa dá zistiť, že nadovšetko miluje svoju rodinu. Jej zápästie zdobia tri malé vtáčiky so špagatikom, na ktorom je napísané láska. Pani učiteľka nepohrdne dobrou knihou či chutnou kávou zo Starbucksu. Možno aj vďaka nej má toľko energie, že sa zvláda v škole venovať nám, doma rodine , priateľom a pomedzi to dokáže vybaviť besedu s uznávaným spisovateľom. Medzi jej poznávací znak rozhodne patria dlhé a vkusné gélové nechty, ktoré obmieňa každý týždeň.

Veľmi rada cestuje a spoznáva dovtedy nepoznané, jazdí na snowboarde či dokonca na kamióne. Často chodí do divadla, a preto si myslím, že v Martinskom divadle nie je predstavenie, ktoré by nevidela. Je veľmi múdra, húževnatá, priateľská a sčítaná. Ju už len tak niečo neprekvapí. Neprajem si však, aby boli všetky pani učiteľky také ako ona. Moja pani učiteľka je jedinečná už len tým, že je. Nevymenila by som ju za nič na svete.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/18499-opis-mojej-ucitelky/