Príhovor na Deň detí MDD

Príhovor na Deň detí MDD

Prajem pekný deň,

všetkých vás vítam pri dnešnej udalosti, ktorú sme pripravili pre naše ratolesti pri príležitosti ich sviatku Medzinárodného dňa detí.

Vidieť radosť v detských očiach je jeden z najkrajších darov, ktoré v živote môžeme dostať. A preto aj my, aby sme vlastne obdarovali sami seba pripravili sme pre najmenších aj pre tých väčších a zároveň aj pre rodičov rôzne atrakcie, súťaže a hry, pri ktorých sa môžeme my všetci zabaviť.

Rád vidím, keď rodič sa hrá so svojím dieťaťom, keď s ním trávi čas, keď sa mu venuje. Veď, ktorý čas je rozumnejšie strávený ako ten, ktorý venujeme svojím potomkom. Žijeme v dobe uponáhľanej, plnej práce a povinností a nie je správne, že na svoje deti nám času neostáva veľa. Veď to, čo oni potrebujú nie sú drahé hračky, značkové oblečenie ani luxusné dovolenky. To čo oni najviac potrebujú je prítomnosť rodiča. Stráviť s ním pekné chvíle a prežívať radosť spolu s nim.

Verím, že na dnešnej udalosti si deti takéto chvíle so svojimi rodičmi dostatočne užijú. A preto aj vy dospelí neváhajte, spomeňte si na svoje detské časy a zahrajte sa dnes spolu s nami.

Prajem teda všetkým, nielen deťom ale aj rodičom a ostatným dospelým pekný deň a veľa radosti.

Príjemnú zábavu prajem!

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/20389-prihovor-na-den-deti-mdd/