Ja a on (Umelecký opis)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: 444444 (20)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 28.10.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 238 slov
Počet zobrazení: 2 427
Tlačení: 173
Uložení: 194

Ja a on (Umelecký opis)

Ja a on. Dve úplne rozdielne osoby, dva úplne iné pohľady na svet no aj napriek tomu dve zamilované duše patriace k sebe.

Tmavá noc a obloha plná svetielkujúcich lampičiek bola našou osudovou nocou. Stretnúť ho bolo naozaj veľmi zvláštne. Bol tajomný, ako by niečo skrýval. Tajomstvo, ktoré nechce nikomu prezradiť. A to bolo na ňom to krásne. Priťahovala ma k nemu zvedavosť čo môžu skrývať tie zeleno-smaragdové oči. Zastal čas a všetko zrazu stíchlo. Bolo počuť len šumenie listov povievajúc vietor, ktorý obchádzal každý strom a dával im bozk na dobrú noc.

Tak, ako stromy, tak aj mňa obišiel príjemný letný vánok a pocítila som bozk pravej lásky. Zrazu jeho smaragdové oči boli otvorené a bolo v nich vidieť celý nekonečný vesmír a ja som ucítila všetku tú bolesť, lásku a hnev, ktorú skrýval pod jeho jemným úsmevom. Moja duša splynula s jeho, ako tresk pripomínajúc padajúci asteroid, len to všetko sa odohralo v mojom vnútri.

Chcela som vybuchnúť no zároveň ostať pokojná, ako on. Ostal taký nehybný, ako by vedel, že táto noc zmení dve obyčajné životy na dve spriaznené duše. Dlhé debaty a uprené pohľady sme viedli do skorého ranného východu slnka až do počutia vtačieho ranného spevu, len ja a on. Ja a on sme si uvedomili, že nakoniec všetko to rozdielne nás spojilo a každý našiel útočisko v tej pravej duši.

Ja a on. Zvláštnosť sama o sebe. Nepochopiteľnosť, ako kvantová fyzika no zároveň tak jednoduché a krásne. Ja a on.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#vesmir umelecky opis #umelecky opis oci


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.016 s.
Zavrieť reklamu