Motivačný list redaktor VZOR

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: wanna (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 06.11.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 240 slov
Počet zobrazení: 1 560
Tlačení: 132
Uložení: 135

Motivačný list redaktor VZOR

Na základe Vášho inzerátu sa uchádzam o pracovnú pozíciu externého redaktora.

Reagovať na túto pracovnú ponuku som sa rozhodla aj z toho dôvodu, pretože sa domnievam, že táto pozícia úzko súvisí s mojím štúdiom a taktiež mojím snom je pracovať pre spoločnosť zaoberajúcou sa tvorbou textov, ich korekciou či dokonca kreatívou.

Som absolventkou Filozofickej fakulty v odbore Slovenský jazyk a literatúra. Po skončení vysokej školy som pracovala na niekoľkých pracovných pozíciách.

Dovolím si tvrdiť, že za nadobudnuté skúseností vďačím pozícii team leadera v marketingovej agentúre, ktorá ma okrem korekcie textov, vedenia porád, manažovania tímu, tvorby samotných textov pre klientov, vypracovania media plánov, mesačných reportov, správy Facebook business managera, ako aj Facebooku, Instagramu, Pinterestu či Linkedinu, naučila riešiť problémy s chladnou hlavou, niesť zodpovednosť nielen za seba, ale aj svoj tím.

Práca s ľuďmi, objavovanie nových možností, kreativita, písanie článkov, motivovanie seba i druhých, zdokonaľovanie svojich vlastností a v neposlednom rade, práca v dynamickom kolektíve, to je to, čo ma baví.

Nebojím sa výziev a rada sa posúvam dopredu, nielen seba, ale aj ľudí okolo seba. Dovolím si tvrdiť, že som organizovaný typ človeka. Mám rada vo veciach poriadok a precíznu prácu.

Ovládam komunikáciu v anglickom jazyku, no ani španielsky jazyk mi nerobí problém. Mojimi výhodami sú spoľahlivosť, dochvíľnosť, flexibilita a dobré komunikačné schopnosti. Nemám problém s prácou v kolektíve ani so samostatnou prácou.

Dúfam, že moje predošlé skúsenosti a napokon aj samotné štúdium mi budú nápomocné v novej práci.

Ak Vás moja žiadosť o zamestnanie oslovila, rada Vám doplním potrebné informácie na osobnom pohovore.

So srdečným pozdravom

Meno a priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#motivačne listy


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.016 s.
Zavrieť reklamu