VZOR motivačného listu v slovenčine

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: wanna (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 09.11.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 352 slov
Počet zobrazení: 4 163
Tlačení: 141
Uložení: 147

VZOR motivačného listu v slovenčine 

VEC: Žiadosť o zamestnanie

Vážená pani XYZ,

na základe ponuky uverejnenej na Vašej stránke www.superbrigady.sk sa uchádzam o pozíciu Customer Support Specialist.

Pracovná ponuka Vašej spoločnosti ma zaujala nielen preto, že ste stabilná, spoľahlivá a renomovaná spoločnosť, ktorá poskytuje kvalitné, aktuálne a profesionálne služby, ale hlavne preto, že by som sa sama chcela podieľať na Vašej odbornej a prospešnej činnosti. Na pomoci, nádeji a spokojnosti, ktorú dávate uchádzačom o prácu aj zamestnávateľom. Sama som si overila Vaše služby, s ktorými som spokojná a ktorým dôverujem. Mám rada prácu s ľuďmi, či už osobne, telefonicky alebo e-mailom, s ktorou mám aj pracovné skúsenosti. Rada by som sa stala súčasťou Vášho tímu a prispela svojou spoľahlivosťou, zodpovednosťou a trpezlivosťou k spokojnosti zákazníkov a ku kvalite poskytovaných služieb.

Môj nadriadený v predchádzajúcej pozícii na stáži oceňoval najmä moje komunikačné schopnosti, flexibilitu, cieľavedomosť a pracovné nasadenie. Nielenže som sa prispôsobila odlišnému pracovnému štýlu, ale vytvorila som stabilné a dôverné vzťahy s nadriadenými a kolegami.

Počas štúdia som absolvovala viacero zahraničných pracovných pobytov, kde som získala skúsenosti s prácou s ľuďmi, upevnila samostatnosť, prispôsobivosť a potrebu neustále sa učiť a zlepšovať. Dobre ovládam strojopis a prácu s počítačom. Plynulo hovorím po anglicky.

Verím, že moje skúsenosti a osobnostné charakteristiky zo mňa robia veľmi dobrého kandidáta na ponúkanú pozíciu. Ak Vás moja žiadosť o zamestnanie oslovila, rada Vám doplním ďalšie potrebné informácie o sebe na základe osobného pohovoru.

Súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov v spoločnosti XYZ s.r.o., vrámci počítačovej siete internet na www.superbrigady.sk. Vyhlasujem, že všetky uvedené informácie sú pravdivé a poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č.428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov. Súhlas je daný na dobu určitú po dobu 3 rokov a podľa §20
odst.3 cit. zákona je ho možné kedykoľvek písomne odvolať do lehoty 30 dní. Po období 3 rokov budú údaje vymazané.

Ďakujem za posúdenie mojej žiadosti a prajem Vám príjemný deň.

S pozdravom

Meno a priezvisko

Bratislava 9. 11. 2020

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.027 s.
Zavrieť reklamu