Prvé milovanie skúsenosti

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: wanna (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 09.11.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 830 slov
Počet zobrazení: 953
Tlačení: 121
Uložení: 133

Prvé milovanie skúsenosti 

Bol krásny slnečný deň. Sedeli spolu na prahu polorozpadnutého domu, držiac sa za ruky a hľadiac jeden druhému do očí. Kedysi sa pri starom dome hrávali spolu ako malé deti, teraz si k nemu chodili vyznávať lásku, vediac, že ich nikto a nič nemôže rozdeliť. Uchádzali sa o seba pomaly, chodili spolu ako každý iný pár, chodili do kina, dlho sa prechádzali lesom, ticho sedeli u ohňa po večeri. Na jar jej na lúke natrhal kvety a bral ju na výlety. V lete sedeli vonku a pozorovali hviezdy. Dlho zostávali hore a do noci sa rozprávali.

Napoludnie spolu sedávali v tieni starého stromu, poobede sa chodili kúpať do miestneho potoka, podvečer si ľahli na lúku plnú kvetov a na dlhý čas zabudli na okolitý svet, mysliac pritom jeden na druhého. Vedeli, že sú spriaznené duše, ktoré konečne našli to, po čom dlhé roky tak márne túžili. No a večer, večer sedávali na najobľúbenejšom mieste, pri spomínanom dome, kde našli pohodu a pokoj. Všetko pre nich prestalo existovať, na ničom im nezáležalo, len na tom, ako byť čo najviac spolu. Lásku, ktorú si prisahali ako deti, chceli spečatiť prvým milovaním. Zišli sa, ako vždy, večer, za mesačného splnu a hviezdami posiateho neba. Ľahli si pod čerešňu, zahľadeli sa na nočnú oblohu a v tieni mesačného svetla, za cvrlikania svrčkov a húkania nočnej sovy sa túlili jeden k druhému. Zobral ju do náručia a nežne ju k sebe pritúlil. Na hrudi cítil tlkot jej srdca a na líci teplo jej dychu. Ešte aj vzduch sa mu zdal príjemnejší a tma priateľskejšia než zvyčajne. Sklonil sa. Necúvla. Zaklonila hlavu a rukami sa mu oprela o hruď.

Ich jazyky sa roztancovali v divokom víre vášne. Jej bozky v ňom prebudili všespaľujúcu vášeň, skrytú na dne jeho duše. Jej pohladenie mu vyrazilo dych, pri pohľade do jej blankytných očí stratil pojem o čase. Jej bozky boli horúce ako čerstvo upečené gaštany. V jeho oku sa zrazu zatrblietala slza, ktorá bola dôkazom toho, ako veľmi ju ľúbi a čo všetko je pre ňu ochotný urobiť. Odkryl jej z čela závoj vlasov, chytil do dlaní jej tvár a nežne ju pobozkal na čelo. Voňala jarou a vášňou, jesenným vánkom a žiadostivou túžbou. Keď od nej odtrhol ústa, slastne vzdychla, a potom pomaly otvorila oči. Hladili sa po tvári, bozkávali sa, a pritom od šťastia plakali. Ich láska nemala konca kraja. Jeden bez druhého nemohli ani dýchať. Zaklonil jej hlavu a ústami prechádzal po jej krku. V tmavej a tichej noci bolo počuť len slastné vzdychy - chceli prežiť raj na zemi. Nevedeli sa jeden druhého nabažiť. Vedeli iba jedno - že ich nežná láska je večná. Zavzdychal, jej ruky čechrali jeho vlnité vlasy, jej jahodové pery mu nedali vydýchnuť. Srdce mu prudko búšilo, myslel, že o chvíľu vybuchne.

A to boli len na začiatku... Popri nedočkavých, horúcich a slastných bozkoch jej jediným pohybom ruky uvoľnil sukňu. Nebránila sa... Milujem ťa! - nieslo sa do lesa z oboch hrdiel. Iba chvíľami húkajúca sova im dávala vedieť, že ešte nie sú v raji. Pomaly si vyzliekli šaty, horeli nedočkavosťou a túžbou jeden po druhom. Nechcel ju zraniť, pohladil ju, privinul k sebe. Odrazu mala pocit zvláštnej ľahkosti. Chvíľkami sa jej dokonca zdalo, akoby ich telá splývali. V tej chvíli nebola schopná vnímať nič iné, len vôňu a dotyk jeho pokožky, ostrosť chĺpkov na jeho nohách a teplo jeho rúk. Zároveň si uvedomovala aj lahodný, upokojujúci šum lístia a chladné mesačné svetlo. Bol to nádherný pocit jednoty a spolupatričnosti. Túžobne zastonala a v okamihu ju uväznil pod svojím telom. Zamotal si prsty do jej vlasov a prisal sa jej na ústa. Okamžite sa zmocnila jeho jazyka a nedočkavo si ho k sebe pritisla. Vnikol do nej s nekonečnou nehou.

Ich nahé telá splynuli v jedno. Vykríkli od samej blaženosti. Vnímali len tlkot milujúcich sŕdc, horúce telá a slastné povzdychy. Jeho pohyby sa jej zdali také prirodzené a samozrejmé, ako pohyb vĺn narážajúcich na breh a pohyb slnka, každodenne zapadajúceho na západe. Pohyboval sa rytmicky, ústami jej hrýzol bradavky. Vlnili sa, nevedeli, kedy prestať. Prudko do nej vnikal, bola vlhká, všetko v nej vrelo, jazykom si zvlhčovala pery, nedokázala prestať, nechcela prestať... Podriadila sa rytmu jeho pohybov, objímala ho rukami aj nohami a láskala ho ústami. Potom sa prehla v drieku a naplno vychutnávala stupňujúcu sa telesnú rozkoš, až sa jej napokon zdalo, že už nemôže zniesť viac. Myslela, že o chvíľu vybuchne, nedokázala udržať v sebe lávu rozkoše.

Jej telo sa začalo otriasať v záchvevoch slasti a ústa vydávali stony vzrušenia a túžby. A potom konečne nastal ten okamih, keď sa zdalo, akoby zastal čas. Okolitý svet sa rozplynul a obidvaja sa ocitli na vrchole blaženosti. Explodovali, zalial ich horúci pot, už nie povzdychy, ale výkriky sa niesli do tmavého lesa. Po chvíli neopísateľnej rozkoše nastalo ticho, aj sova onemela... Nedokázali rozoznať, či je deň alebo noc. Vnímali iba vôňu svojich nahých tiel, rozžeravené ústa a horúci dych. Aj srdcia akoby prestali tĺcť... Začali sa pomaly upokojovať.. Ocitli sa v raji.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.013 s.
Zavrieť reklamu