Krátka úvaha o láske

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: wanna (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 09.11.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 383 slov
Počet zobrazení: 3 832
Tlačení: 189
Uložení: 200

Krátka úvaha o láske

  • slovo z pár písmen a predsa tak dôležité.. práve keď ma napadne toto slovo si spomeniem na verejné priestranstvá ako letisková hala, autobusová stanica, vlaková, kde možno vidieť najviac lásku.. láska má veľa podôb a nevyberá si ľudí.. môže vzniknúť medzi chudákom a princeznou, žiačkou a profesorom, .. ale je i láska medzi otcom a synom, matkou a dcérou, vnúčat a starých rodičov, milencov a mileniek, ..okolo nás sú samé posolstvá lásky a keď sa hlbšie zamyslím tak láska je všade okolo nás.. často nie je ničím zrejmá, pretože ľudia stratili ten pocit aké je to mať lásku, cítiť ju ale ju i rozdávať.. každý ju chce pokiaľ nie je zatrpknutý alebo ňou sklamaný , ale tí čo ju majú, zabúdajú ju aj dávať.. ale najkrajšia láska je medzi mužom a ženou.. to, že sa majú radi, že sa poznajú a nepodliehajú túžbe a vášni tiel, pretože práve príťažlivosť sa vníma v našich očiach ako láska.. mať niekoho a túžiť po ňom.. láska je, keď muž čaká na svoju ženu, kým sa zobudí aby sa rozprávali, keď jej ukáže aký je jemný piesok pod jej nohami, keď jej ukáže aký krásny dokáže byť západ ako i východ slnka a budú spolu prať, žehliť, upratovať i variť ale i ŽIŤ!!
  • dovolím si povedať, že láska je dokonalá, pretože dokonalosť neexistuje a práve preto je dokonalá.. k životu patria problémy a starosti inak by sme neboli také silné osobnosti, neboli by sme zodpovední.. problémy sú ako korenie.. problémy podčiarknu život a dajú mu tú správnu chuť.. možno je problém vo vzťahu príliž žiarliť a javí sa to ako problém a pritom je to iba korenie vzťahu
  • láska je krásna, pokiaľ je opätovaná.. nie je nič horšie ako byť obeťou jednostranného vzťahu.. tí čo to zažili vedia povedať svoje.. predsa cítiť niečo, čo iný k Vám nebude je strašné, zvlášť ak je to láska čistá a jasná ako vybrúsený diamant a vy sa unárate v myšlienkach, pozeráte filmy a jete tony zmrzliny a predstavujete si čoby-keby.. vtedy, keď Vám je jedno, čo sa s Vami stane sú tu pre Vás priatelia.. pre Vás sú tu!!
  • v núdzi spoznáš priateľa a je tu i láska.. láska k priateľovi.. ale najnebezpečnejšia, najvášnivejšia a najkrajšia láska je tá zakázaná, tkz. zakázané ovocie.. práve, pretože je zakázaná je lákavá natoľko, že si z nej budete chcieť odhryznúť sústo.. to je láska pre ktorú sa oplatí i zomrieť, čo i len si ju vychutnáte pár chvíľ a NIKDY nebudete ľutovať..
  • láska je mocná zbraň a my sami si určíme ako ju využijeme..

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#uvahy o laske


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.027 s.
Zavrieť reklamu