Na konci školského roka (Slávnostný prejav riaditeľa školy)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: tomasik (18)
Typ práce: Referát
Dátum: 21.02.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 295 slov
Počet zobrazení: 9 130
Tlačení: 195
Uložení: 214

Na konci školského roka (Slávnostný prejav riaditeľa školy)

Vážený pán riaditeľ, kolegovia, milí žiaci!

Vítam Vás na slávnostnom ukončení šk roka 2020 /2021

Prosím pána riaditeľa, aby predniesol svoj slávnostný prejav.

Ďakujem.

V tento pekný letný deň sme sa zišli, aby sme zhodnotili celoročné úsilie Vás všetkých, žiakov našej školy. Je už dlhoročným zvykom začínať s tým, čo sa nám darilo, v čom sme dosiahli úspechy. Krásnym výsledkom celoročnej usilovnosti sú vysvedčenia s čistými jednotkami. Po prečítaní svojich mien sa tu pred nami zoradia žiaci, ktorí takéto pekné vysvedčenia dnes obdržia. :

Blahoželáme Vám všetkým a v ďalších rokoch Vám prajem v mene celého pedagogického kolektívu podobné pekné výsledky.

Je zimné ráno a nám sa nechce vstať z postele? Alebo prší, fúka vietor a tak trocha sme nachladení ? Alebo je príliš veľká spara? Máme strach z písomky? Alebo len tak sa nám nechce ? Nie, žiadna z týchto myšlienok neodradila vašich spolužiakov, ktorí za celý školský rok nevynechali žiaden deň, žiadnu vyučovaciu hodinu. Sú to :

Za vzorné plnenia každodenných povinností boli ocenení nasledovní žiaci:

Okrem plnenia každodenných povinností, sú na našej škole žiaci, ktorí nás svedomitou prípravou reprezentovali v rôznych vedomostných a športových súťažiach nielen na pôde školy, ale dosiahli umiestnenie aj na úrovni regiónu, oblasti, okresu, či kraja .Menovite :

Tak ako je na začiatku šk. roka pekným zvykom privítanie našich prváčikov, na konci šk. roka sa lúčme s našimi deviatakmi, ktorým v nasledovnom štúdiu želáme ďalšie úspechy. Prajeme im, aby sa im prvé kroky mimo našej školy podarili, aby našli ten správny smer v ktorom budú naďalej kráčať. Oni sa s nami lúčia krátkym programom.

Na nastávajúce prázdninové dni, Vám prajeme príjemné chvíle, veľa nových poznatkov, zábavy, aby sme sa oddýchnutí, dobre naladení, plní energie znova stretli v novom školskom roku 2020/2021!

Teraz sa pod vedením svojich triednych učiteľov odoberiete do svojich tried, aby po vyhodnotení celoročnej práce triedy dostal každý svoje vysvedčenie.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Diskusia: Na konci školského roka (Slávnostný prejav riaditeľa školy)

Pridať nový komentár


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.017 s.
Zavrieť reklamu