Výlet do Batizoviec (Rozprávanie)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ursula (22)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 23.02.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 244 slov
Počet zobrazení: 939
Tlačení: 69
Uložení: 62

Výlet do Batizoviec (Rozprávanie)

Jedného pekného letného dňa sme išli na výlet do Batizoviec. Išli sme tam preto, lebo priletel kamarát Christian aj so svojou mamkou z Anglicka.

Boli sme tam od soboty do nedele. Išiel som s Christianom do auta po veci a stala sa mi taká vec, že som otvoril kufor, vybral som tašku so svojimi vecami a nechal som tam kľúče od auta. Zavrel som kufor a potom som si uvedomil, čo sa stalo. Auto sa automaticky zamklo a ja som v ňom nechal kľúče. Mamka bola nahnevaná. Rozmýšľali sme, čo spravíme. Ujo Jano obvolával kamarátov, ako by sa auto dalo otvoriť. Nikto mu nevedel poradiť. Boli len dve možnosti.

Prvá možnosť bola rozbiť malé okienko na zadných dverách. Druhá možnosť, sadnúť do druhého auta a ísť domov po náhradné kľúče. Nastal ďalší problém. Keďže sme s naším autom zaparkovali pred bráničkou ujovho domu, on nemohol so svojim autom vyjsť z dvora. V sobotu sme tam prespali. V nedeľu ráno si musel ujo Jano požičať auto od kamaráta, a tak sme vyrazili na cestu domov po kľúče. Šťastne sme dorazili aj sme sa s kľúčmi vrátili naspäť do Batizoviec. Mamka povedala, že už mi nikdy nedá kľúče od auta do rúk.

Nakoniec sme si ten víkend s Christianom aj tak užili. Stihli sme byť v zábavnom centre aj sme si zahrali futbal. V nedeľu večer sme sa s nimi rozlúčili a vyrazili sme na cestu domov. Na túto návštevu u kamaráta nikdy nezabudnem.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.013 s.
Zavrieť reklamu