Maškarný ples

Maškarný ples

Dozvedeli sme sa, že onedlho sa bude konať maškarný ples. Všetci sme sa samozrejme veľmi tešili,lebo nám bolo sľúbené že všetci budú odmenený.Ale len jeden mohol byť ten najlepší.Dosť veľa detí sa na maškarnom plese zúčastnilo lebo to bola najväčsia udalosť aka sa kedy na našej škole udiala. 

Niektoré masky boli fakt obdivuhodné.Npr. indián mal krásne vyzdobenú čelenku z pirok,alebo maska ktorá predstavovala hrozno-bola celá z balonov a na hlave mala popripínané konáriky z hrozna.A samozrejme ešte vela iných masiek.Preto mala porota ťažké rozhodovanie,spomedzi všetkých tých detí museli vybrať len jedného.Vyriešili to neskor tak,že nebudú rozhodovať oni ale všetci zúčastneny zvolia hocikoho len nie seba.

A výťazom sa stalo hrozno.Ostatý boli síce viacmenej sklamaný lebo chceli získať hlavnu cenu ktorou bolo playstaison 3... No nakoniec všetci uznali že je lepši zabava ako nejaka cena. Do konca maškarného plesu zostalo ešte dosť času a všetci sa pozapajali do súťaží, dokonca aj učitelia!... Rozhodne sa takkéto niečo bude konať častejsie. 

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/2600-maskarny-ples/