To najkrajšie bolo v nej/v ňom ukryté... (Charakteristika osoby)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: verca123
Typ práce: Ostatné
Dátum: 22.06.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 365 slov
Počet zobrazení: 3 455
Tlačení: 101
Uložení: 94

To najkrajšie bolo v nej/v ňom ukryté... (Charakteristika osoby)

Keď som prvýkrát uzrel svetlo sveta, nevedel som sa vynadívať, aký je svet krásny. Nielen preto, koľko rôznych vecí sa okolo nás nachádza, ale aj preto, že sa nad mojou postieľkou skláňali dvaja úžasní ľudia. Síce som ich nepoznal, ale vedel som, že mi nechcú určite ublížiť. Vyžarovala z nich neskutočná energia, láska a dobrosrdečnosť.

Ako prvé mi padli očká na moju mamu. Kľakla si k mojej postieľke a s radosťou v očiach pozerala na mňa, ako som ležal v postieľke. Prvá vec, ktorú urobila bola, že ma k sebe pritúlila tak silno, že som sa nemohol ani pohnúť. Cítil som veľký pocit bezpečia a istoty. Bol to pre mňa najkrajší pocit na svete.

Stisla ma a hladkala po chrbte. Bol som ako v bavlnke. Hrávala sa so mnou a každú jednu noc bola pri mne a dávala na mňa pozor, keby som niečo potreboval. Držala nado mnou ochrannú ruku a stačilo, že som zaplakal a už bola pri mne a snažila sa mi pomôcť zo všetkých síl, aj keď to nemala vždy ľahké. Snažila sa pre mňa urobiť všetko a nikdy na mňa nezanevrela.

Moja mama je výborná žena, je dobrosrdečná, slušná, citlivá, je milujúcou matkou a vždy, keď to človek potrebuje, dokáže mu pomôcť s čímkoľvek. To najkrajšie je ukryté v jej srdci. Okrem týchto vlastností je moja mama aj krásnou a príťažlivou ženou. Má dlhé hnedé vlasy a nádherné hnedé oči, do ktorých, keď sa človek pozrie, ako by sa v nich strácal. Moja mama má aj veľmi peknú postavu, ktorú by jej mohla závidieť aj nejedna mladá slečna.

Mám tú najlepšiu mamu na svete, akú som si len mohol priať a za nič na svete by som ju nikdy nevymenil, je to predsa moja mama. Aj keď sa k nej nesprávam vždy najlepšie, mám ju veľmi rád. Viem, že nech sa stane čokoľvek, budem vždy pre ňu najdôležitejší. Síce som už prešiel svoje detské cestičky a prerástol všetky čiarky na dverách, viem, že sa vždy môžem vrátiť domov s pocitom, že ma tam čaká moja mama, ktorá ma privíta s otvorenou náručou, lebo pre ňu ostanem vždy len jej malým milovaným synčekom.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Kľúčové slová

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#To najkrajšie bolo v nej ukryté, charakteristika osoby

Diskusia: To najkrajšie bolo v nej/v ňom ukryté... (Charakteristika osoby)

Pridať nový komentár


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.016 s.
Zavrieť reklamu