Ďakovný list rodičov pre pani učiteľky

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ofelia (19)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 27.06.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 310 slov
Počet zobrazení: 1 639
Tlačení: 87
Uložení: 85

Ďakovný list rodičov pre pani učiteľky

Milé pani učiteľky!

V škôlke, v plnej triede detí som často bola plná úžasu a veľakrát som v tichosti sledovala a obdivovala pani učiteľky. Obdivovala som ich, ako dokážu počúvať každým uchom zvlášť, ako dokážu vidieť aj neviditeľné, aké sú napriek tomu láskavé a zároveň rázne a prísne, ako to s tými našimi deťmi vedia a ako to my niekedy s nimi nevieme. Ako dokážu motivovať, aby zjedli aj to, čo im nechutí, aby kreslili aj keď nevedia, či nechcú…..

Týmto krátkym príspevkom by som sa v mene všetkých rodičov chcela poďakovať p. učiteľkám za prácu a činnosť venovanú našim malým včeličkám. V tejto obzvlášť ťažkej dobe našli spôsob ako komunikovať a nasmerovať deti tým správnym smerom.

Práce, ktoré vytvárali počas tohto obdobia, motivácia, krátke videá (návody ako pracovať, či rozprávka na dobrú noc prečítaná p. učiteľkou), ktoréich stále potešili bolo to, čo deťom spestrilo deň a vždy sa čakalo na obrázky a fotografie od svojich spolužiakov. Vďaka Vám to celé zvládli, pretože každý deň, ktorý strávili doma ich oberal o možnosť dostať to, čo títo malí predškoláci potrebujú. Toľko skvelých prác, čo zvládli tieto deti počas dištančnej formy je dôkazom toho, že ste pre túto prácu ako stvorení a že na každom drobcovi Vám záleží. To je predovšetkým Vaša zásluha, v ktorej pozadí je láska k deťom a profesionálna úroveň.

Želám si, aby čo najviac deti zažilo „takúto“ škôlku a za nás rodičov by som sa chcela poďakovať našim skvelým učiteľkám tejto MŠ – p. učiteľke Valike p. učiteľke Evičke, za ich obetavú prácu, za to nadšenie, za sprevádzanie našich detí až k prahu školy. Vďaka patrí aj vedeniu MŠ – p. riaditeľke Mgr. Jane, ostatným p.učiteľkám tejto škôlky, pani upratovačkám, kuchárkam a všetkým, ktorí sa starajú o potreby našich detí. Veľké ďakujem za to čo vidíme, ale aj za to, čo my vidieť nedokážeme. Za zmysel, pre ktorý túto prácu robíte z celého srdca ĎAKUJEME!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#poďakovanie pani učiteľkám z mš


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.021 s.
Zavrieť reklamu