Prázdninové listy pre pani učiteľku

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ofelia (19)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 27.06.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 310 slov
Počet zobrazení: 2 254
Tlačení: 121
Uložení: 120

Prázdninové listy pre pani učiteľku 

Prázdninový list pre pani učiteľku č. 1

Milá pani učiteľka,

na úvod môjho krátkeho listu Vás pozdravujem. V tomto liste Vám chcem opísať ako som prežil letné prázdniny. Hneď na začiatku prázdnin som pomáhal otcovi na stavbe nášho domu. Moji rodičia ma za odmenu vzali na kúpalisko. Veľmi sa mi tam páčilo a bol to pre

mňa krásny deň. V druhej polovici prázdnin som môjmu dedkovi pomáhal chystať drevo na zimu, ale medzitým som všetkým stihol vystrojiť aj nejakú prázdninovú vilomeninu.

Po všetkých zážitkoch sa mi nechcelo veriť, že je tu prvý september. A to je čas na školu. Som rád, lebo človek sa musí aj vzdelávať.

V závere listu Vás pozdravujem a som rád, že som tieto prázdniny prežil v zdraví a že Vás pani učiteľka zase uvidím.

Prázdninový list pre pani učiteľku č. 2

Milá pani učiteľka!

Na začiatku prázdnin mám narodeniny. Mal som super party a boli sme v kine na

„Dobu ľadovú 4.“ Cez prázdniny som spal dlho. Chodili sme po výletoch po Európe. Videl som Poľsko, Nemecko a Rakúsko - staré budovy, múzeá a aquaparky. Chytal som ryby s ockom, kúpal som sa, skákal som na trampolíne a hral sa s kamarátmi. Prázdniny sú super a my ešte ideme na leteckú šou na Sliač. Potom hurá do školy!

Prázdninový list pre pani učiteľku č. 3

Milá pani učiteľka!

Zo začiatku prázdnin sme boli na dovolenke v Chorvátsku. Bolo tam veľmi dobre, kúpala som sa v mori, opaľovala som sa a večer sme chodili na prechádzky a na kolotoče. Zvyšok prázdnin som bola väčšinou doma alebo u babky. Z toho sme boli ešte dvakrát na kúpalisku, na Ľubovnianskom hrade a v Štiavnici na lanovke a na bobovej dráhe. Koncom prázdnin som bola ešte štyri dni v nemocnici. A to boli zážitky z mojich prázdnin, ktoré ubehli veľmi rýchlo.

Tento list poslala pani učiteľke

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.018 s.
Zavrieť reklamu