Prázdninový list pre pani učiteľku

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ofelia (20)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 27.06.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 601 slov
Počet zobrazení: 1 202
Tlačení: 75
Uložení: 73

Prázdninový list pre pani učiteľku 

Milá pani učiteľka!

Prvý prázdninový deň sme išli do Nestville parku. Bolo to tam super, lebo tam bola dvojitá vysoká nafukovacia šmýkačka, hojdací a zhadzovací býk, špicatá nafukovačka, na ktorú sa dalo vyliesť ako horolezci, trampolína, nafukovací kopec, na ktorom sa dalo skákať a šmýkať. Dalo sa tiež povoziť na dvoch živých koníkoch. Vyskúšala som všetko. Na veľkom koníkovi som sa dlho nevozila, pretože sa kvôli muchám oháňal chvostom.

Na tomto výlete boli spolu so mnou aj mamka a Tomáško. Ocko nemohol s nami isť, lebo pracoval. My traja sme boli na hudobnom vystúpení, koncerte a odfotili sme sa v divadielku s Maťkom a Kubkom. Bolo tam veľa stánkov, policajtov, záchranárov a hlavne strašne veľa ľudí. Bol to pre mňa a brata veľmi pekný deň. Druhý prázdninový deň sme boli na Break festival v Červenom Kláštore. Najprv sme sa modlili, potom jedli hranolky. Prišiel aj kúzelník, ktorý robil také smiešne kúzla, že sme sa smiali a pri jednom kúzle po nás hodil plienku. Neskôr som si zaskákala na skákačke s Máriou a Tomáškom. Dala som si aj namaľovať na tvár žltého motýľa, vyrobila som si ozdobný rámček na fotku a namaľovala som obrázok na kartón. Potom sme si pozreli vystúpenie na bicykloch a kolobežkách. Bolo to tam super.

Ocko mal 21.7. letnú party. Najprv sme jedli guláš, po jedle sme chodili po lane. Na chvíľku som sa hrala s bzučiakom, potom sme spolu s Tomáškom odbehli na nafukovaciu šmýkačku a šli sme súťažiť. Bolo tam veľa zábavy, za každú vykonanú súťaž deti dostali lístočky s bodmi, za ktoré si mohli vybrať cenu. Videli sme aj divadielko Danka a Janka. Bolo veľmi krásne, aj nám spievali. Po divadielku sme si išli vybrať farebné vrecúška a balóny. Potom mi teta maľovala na tvár kvety a motýľa. Tomáškovi maľovala teta na tvár bieleho tigra. Dobrou zábavou bola aj nafukovačka, na ktorú si deti posadali a ujo s nami tak kolísal, až sme popadali, iba niektorí sa udržali. Poslednou atrakciou, ktorú sme si vyskúšali boli nafukovacie lopty, do ktorých sme si vliezli a chodili po vode ako škrečkovia v guli. Bol to pekný deň. Cez prázdniny som bola aj na tri dni v tábore u nás v dedine na fare s otcom duchovným. Bolo tam tiež veľmi dobré, pretože sme sa tam hrali, súťažili a skákali na trampolíne, šmýkali sa na šmýkačke, hojdali na hojdačke, učili sa spievať, modlili sa a iné veci.

Začiatkom prázdnin si môj bratranec kúpil šteniatko. Každý si myslel, že je to chlapec, ale potom sa zistilo, že to nebol chlapec, ale dievča. Volá sa Brčka a je veľmi zlatá. Chodíme sa ku nej hrať a je to naša najlepšia kamarátka. Cez prázdniny sme boli aj plávať neďaleko v Poľsku s rodinou XXX (ujo Vlado, teta Slávka a ich deti). Bolo tam super, pretože tam boli tobogány, šmýkalky, točivý prúd, vírivky a iné veci. Dalo sa vyjsť vonku na lehátka a bola tam aj veľká obrazovka. Vyšantili sme sa tak, že sa nám nechcelo ísť domov.

Ďalší pekný prázdninový deň bol, keď prišla mama a povedala, že ideme do Popradu do kina. Rýchlo sme sa obliekli, aby sme stihli autobus do Hniezdneho. Tam na nás čakal ocko a autom. V kine sme si pozreli film Doba ľadová 4 – Zem v pohybe 3D. Pred koncom prázdnin sme boli v detskom centre Funville- Hozelec. Bolo tam super, lebo tam boli šmýkalky, trampolína a iné veci. Bol to pre nás veľmi pekný deň, takisto, ako keď sme boli zo školy na výlete na tom istom mieste. Ostatné dni som sa hrala s kamarátmi. Boli to veľmi pekné prázdniny.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.018 s.
Zavrieť reklamu