Slávnostný príhovor k starým rodičom

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: babuska
Typ práce: Ostatné
Dátum: 18.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 225 slov
Počet zobrazení: 2 274
Tlačení: 148
Uložení: 139

Slávnostný príhovor k starým rodičom 

Milá Marika, ctená rodina, vážení hostia!

Všetkých Vás srdečne vítam na oslave pri príležitosti jubilea svojej starej mamy – našej Mariky. Dovoľte mi, aby som pospomínal na spoločné zážitky. Milá Marika, rád spomínam na to, ako sme sa pri rôznych prácach veľa rozprávali, a na to, že si ma naučila jest veľa zeleniny.

Mám ťa veľmi rád, lebo ma vieš rozosmiať a aj ja teba, takže, keď spolu pracujeme, je to celkom vtipné. Vždy, keď som u teba na prázdninách, tak sa každý večer dlho rozprávame a to mi veľmi pomáha, ďakujem ti za to.

Nedá mi nespomenúť tvoje legendárne lečo, ktoré sme najprv nechceli jesť, ale ty si to nevzdala, rozmixovala si nám ho a odvtedy je to jedno z mojich najobľúbenejších jedál.

Mamina mi často rozprávala o svojom detstve a nikdy nepovedala, že by jej niečo chýbalo, aj keď bol dedo na vozíku. Je to vďaka tebe, Marika. Ty si sa dokázala o moju maminu a deda starať veľmi efektívne a takisto sa super staráš o nás, keď sme u teba na prázdninách.

Milá Marika, prajeme ti všetko najlepšie k tvojim narodeninám, aby ste aj s dedom boli zdraví, šťastní a ešte dlho ste tu boli s nami. Samozrejme, prajeme ti veľa Božieho požehnania.

Veľa šťastia, žiadne vrásky, ďalšie roky plné lásky a s úsmevom na tvári nech sa všetko vydarí!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#slavnostni prihovor k starym rodicom


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.018 s.
Zavrieť reklamu