Nezmyselný príbeh (Rozprávanie)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: celestina (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 11.11.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 279 slov
Počet zobrazení: 435
Tlačení: 51
Uložení: 51

Nezmyselný príbeh (Rozprávanie)

Bolo krásne slaninové ráno. V slaninovom meste žila slaninová príšerka. Bývala v slaninovom lese, kde bol slaninovo-horčicový chodník. O slaninovej ôsmej si vyšla na čerstvé uhorkové maliny. Keď prišla domov upiekla si horčicovo-tatarkovú tortu. Poobede prišli k nej kamarát Párok a jeho kamarátka Špekačka. Na veľký deň si pokrájali tortu na malé kúsky, aby sa tá veľká chuť nestratila. Špekačka si dala 4 kúsky, Párok si dal 100 kúskov torty. Keď dojedli, išli do lesa na horčicu a klobásky na prípravu Basty Pasty.

Na druhý deň išla príšerka do veľkého preveľkého cukro-špenátového mesta na čerstvú pastu, kuracie mozgy a na morcatelu. Obyvatelia slaninového mesta už stáli pred slaninovým domom a naša milá príšerka ich pozvala na návštevu. Ponúkla im miliónovú tortu, ktorá jej zostala zo včerajška.

Na tretí deň sa obyvatelia mesta vzbúrili proti XXL-príšere, lebo nedostali veľa tej dobrej torty. Ale o päť minút prišiel Kuly z Desmodu a spieval tam o XXL-príšere. A naša príšerka sa len divila, že v 21. storočí mohla za ním prísť Miley Cyrus aj so svojim otcom a so svojou šialenou sestrou, ktorá zjedla konské ..... a dochutila si ho lepidlom. Aj so svojimi ostatkami, ktoré telo vylučuje napr. ako kovboja Woodyho.

Zatiaľ čo si príšera robila pedikúru na nechty, sa v meste dialo niečo neuveriteľné. Vy sa určite pýtate čo, no na to vám odpovie naša Danka Vranka z Dubového mesta na okraji Buumackového stromu. Ona na to povedala, že na pieskovom volejbale našli zahrabanú hlavu Shakiry, ktorá sa na nich škerila ako Mucha Puk.

O mesiac prišla veľká dodávka a doviezla LCD-televízor. Na druhý deň prišla zase tá veľká dodávka a odniesla XXL-príšeru. V meste konečne zavládol pokoj. Tak toto bol náš príbeh a už je koniec.

Dobrý deň vám praje Dráčik-strašiačik.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.023 s.
Zavrieť reklamu