Prespávačka (Sloh s priamou rečou)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: KRS2 (13)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 25.03.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 232 slov
Počet zobrazení: 1 799
Tlačení: 60
Uložení: 103

Prespávačka (Sloh s priamou rečou) 

Dnes išla moja kamarátka Kika na prespávačku ku mne. Veľmi som sa na ňu tešila.
Niekto zazvonil na dvere. ,,Mami idem otvoriť" povedala som jej a ponáhlala sa k dverám. Bola tam Kika. ,,Ahoj" pozdravila ma. ,,Ahoj, už je všetko pripravené" povedala som jej. Zaviedla som ju na dvor a všetko jej ukázala. Prespávali sme v stane. Bolo 6 hodín večer.

Rozhodli sme sa že si budeme kresliť. Trvalo nám to asi hodinu. Kika nakreslila nádherného jeleňa a ja zapálenú zápalku. Kreslili sme fixami. O siedmej na nás mama zavolala ,,Podte na večeru" Po večeri sme si šli do stanu pozrieť film. Urobila som popkorn zobrala notebook a odniesla do stanu. Po filme sme sa šli pozrieť von. Bolo už pol jedenástej večer.

Obloha bola plná hviezd. ,,To je ale nádhera" zvolali sme obe naraz. Zobrali sme si prikrývku a ľahli si. Rozprávali sme tam asi polhodinu, potom za nami ešte prišla moja fena Bobina, chvíľu sme sa s ňou hrali a potom sme o pol druhej ráno išli spať. Ráno keď sme sa prebudili bolo deväť hodín. Šli sme sa pozrieť dovnútra.

Mama bola už dávno hore. ,,Dobré ráno." pozdravila nás mama. ,,Dobré ráno" pozdravili sme ju tiež. Mama nám už pripravila raňajky. Mali sme lievance z džemom. Po raňajkách šla Kika domov.

,,Čau, uvidíme sa v škole" pozdravila ma. ,,Ahoj" pozdravila som ju a šla do svojej izby.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Kľúčové slová

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#sloh s priamou recou


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.013 s.
Zavrieť reklamu