Vzor žiadosti o zamestnanie

Vzor žiadosti o zamestnanie

Mgr. Anna Nováková, Národná trieda 22, 845 50 Bratislava

ITC Comp, a.s.
Ing. Pavel Malý
Prešporská 154
842 31 Bratislava

VEC: Žiadosť o zamestnanie 

Na základe inzerátu, uverejneného na brigádnickom portáli SuperBrigady.sk dňa 10.3.2004, by som Vás chcela požiadať o prijatie do zamestnania. Zaujímam sa o pozíciu “vedúci pracovného tímu“.

Z predchádzajúceho pracovného života mám skúsenosti s prácou s ľuďmi - organizáciou práce, identifikáciou vzdelávacích potrieb, motiváciou ako i koučingom zamestnancov. Ovládam strojopis a prácu s PC - Word, Excel, Internet, Outlook, Power Point. Plynule hovorím po anglicky.

Medzi moje osobnostné vlastnosti patrí: komunikatívnosť, zodpovednosť, pozitívny prístup k riešeniu problémov a schopnosť pre tímovú spoluprácu. Verím, že pre Vašu spoločnosť by som bola prínosom.

Ak Vás moja žiadosť o zamestnanie oslovila, rada Vám doplním ďalšie informácie o sebe na základe osobného pohovoru.

Za kladné vybavenie mojej žiadosti Vám vopred ďakujem.

S pozdravom

Anna Nováková

Súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov v spoločnosti ITC COmp, a.s.. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č. 428/2002 Zb. o ochrane osobných údajov. Súhlas je daný na dobu neurčitú a podľa • 20 odst. 3 cit. zákona je ho možné kedykoľvek písomne odvolať.

V Bratislave 15.3.2004

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/4980-vzor-ziadosti-o-zamestnanie/