Investland - úvaha

Investland - úvaha
 
Prvý krát som sa s týmto názvom stretol v prvom ročníku na Obchodnej akadémií v Leviciach na jednom záujmovom krúžku. No môj záujem o tento krúžok upadol a do zabudnutia upadol aj Investland.

V druhom ročníku sme mali v rámci jedného školského projektu za úlohu zaregistrovať sa do Investlandu a zoznámiť sa s ním. Pani profesorka nám zadávala rôzne úlohy ako napríklad prejsť do druhého levela, zistiť si bližšie informácie o forme trestov v Investlande a podobne.

Samozrejme postupom času sme sa takmer všetci dostali do druhého levela a začal sa boj o prvých päť miest, za ktoré bola sľúbená jednotka.
Ja som sa v Investlande najprv vôbec nevedel zorientovať. No moja pani profesorka mi s tým výrazne pomohla, keď mi rada odpovedala na každú moju otázku.

Postupom času som a ďalej zdokonaľoval, nakupoval nové predmety, obchodoval s akciami na burze a investoval som taktiež do podielových fondov. Toto všetko mi zaručilo druhé miesto v kraji v druhom leveli, a taktiež druhé miesto na škole.

Na záver by som chcel povedať už len toľko, že som rád, že som sa oboznámil s Investlandom, pretože som si mohol rozšíriť svoje vedomosti ohľadom ekonomiky aj takouto hravou formou.
Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/5053-investland-uvaha/