Motivačný list – recepčná

Motivačný list – recepčná

Vážená pani Nováková,

zaujal ma Váš inzerát uverejnený na SuperBrigady.sk dňa 11.05.2000, v ktorom Vaša spoločnosť ponúka voľné miesto na pozíciu recepčného – Hotel XXX.

Na uvedenú pracovnú pozíciu som sa rozhodla reagovať s niekoľkých dôvodov: nakoľko pochádzam z mestečka, v ktorom je cestovný ruch súčasťou každodenného života, práca v oblasti hotelierstva a cestovného ruchu je pre mňa veľmi zaujímavá, môžem tu využiť množstvo skúseností v oblasti poradenstva a ubytovacích služieb. Fotokópie referencií Vám dodatočne zašlem poštou.

Ďalej môžem využiť aj znalosti a schopnosti z predchádzajúcich zamestnaní. Mám niekoľkoročnú prax s prácou s ľuďmi, v poradenstve, činnosťami spojenými s poskytovaním finančných prostriedkov, vypracúvanie rôznych evidencii a štatistík, s prácou s PC (bežné užívateľské programy MS Word, MS Excel, MS Outlook a práca s internetom). Svoju prácu sa snažím vykonávať zodpovedne, dôsledne, samostatne a spoľahlivo, som komunikatívna a mám rada prácu s ľuďmi. Vlastním VP. sk. B, ponúkam flexibilitu a som ochotná pracovať aj v noci.

Dúfam, že Vás môj motivačný list zaujme. Všetky ďalšie prípadné otázky Vám rada zodpoviem pri osobnom pohovore.

S pozdravom

Meno a priezvisko 

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/7434-motivacny-list-recepcna/