Motivačný list – práca v banke

Motivačný list – práca v banke

Na základe  ponuky uverejnenej na pracovnom portáli SuperBrigady.sk sa uchádzam o pracovnú pozíciu ako APLIKAČNÝ SUPPORT.

Ponuka ma zaujala, lebo spoločnosť Tatra banka a.s. poznám a považujem ju za silnú a stabilnú spoločnosť na finančnom trhu a verím že moje osobnostné predpoklady a skúsenosti robia zo mňa vhodného kanditáta.

Mám za sebou 2-ročnú prax na pozícii asistent mangera, neskôr aj ako obchodný zástupca. Taktiež som 1 rok pôsobil ako finančný poradca a poskytoval odborné poradenstvo v rámci finančného trhu.Môj nadriadený v predchádzajúcej spoločnosti oceňoval najmä moje komunikačné schopnosti, spoľahlivosť, dochvíľnosť, cieľavedomosť a pracovné nasadenie. Myslím  si, že práca predajcu si vyžaduje poctivý prístup a plnú dôveru nadriadeného. Som človek, ktorého baví komunikovať s ľudmi a byť súčasťou silného tímu. Stresové situácie mi nerobia problém a dokážem sa flexibilne prispôsobiť novým okolnostiam na pracovisku, čo by mohol potvrdiť aj môj bývalý nadriadený.

Plynule hovorím po anglicky, ovládam predajné zručnosti a pracovné postupy štandardov predaja, taktiež ovládam strojopis, Windows na veľmi dobrej úrovni, ovládam všetky súčasti programu Microsoft Office a vôbec k informačným technológiam mám vzťah.Vlastním vodičský preukaz skupiny B.

Bavia ma výzvy, som empatický, spoľahlivý človek, s aktívnym prístupom v práci ale aj v súkromí. Verím, že moje skúsenosti a osobnostné charakteristiky zo mňa robia vhodného kandidáta na ponúkanú pozíciu.

Ak Vás moja žiadosť o zamestnanie oslovila, veľmi rád ďalšie potrebné informácie doplním na osobnom stretnutí, na ktoré sa už vopred teším.

S pozdravom

Meno a priezvisko

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/7439-motivacny-list-praca-v-banke/