Motivačný list – ekonóm

Motivačný list – ekonóm

Na základe Vášho inzerátu sa portáli SuperBrigady.sk uverejneného 30.05.2012 sa uchádzam o pracovnú pozíciu ekonóma.

Rozhodol som sa reagovať na pracovnú pozíciu ekonóma vo Vašej spoločnosti, pretože v tejto pozícii môžem využiť svoje doteraz nadobudnuté znalosti. Verím, že moje znalosti a pracovné schopnosti budú pre firmu prínosom. S veľkým záujmom som sledoval úspechy Vašej spoločnosti prezentované v médiách, ale i na Veľtrhu práce v januári t. r.

Aktuálna ponuka voľného miesta vo Vašej firme ma zaujala v správnom čase, pretože v máji t. r. som úspešne ukončil štúdium na Obchodnej akadémii Ul. Kalmána Kittenbergera 2 v Leviciach. Ovládam bežne používané programy MS Excel, MS Word, MS Outlook, MS PowerPoint, MS Access. Taktiež viem pracovať v účtovníckom softvéri Omega. Aktívne ovládam anglický jazyk. Podrobnejšie informácie sú v priloženom životopise.

Mojimi prednosťami sú aktívnosť, samostatnosť, zodpovednosť, komunikatívnosť, kreativita a flexibilita. V prípade potreby spracovania uzávierky, dokladov, miezd, štatistík a iných prác som ochotný pracovať aj nadčas. Nastúpiť do práce môžem od 01. 03. 2012.

Dúfam, že Vás môj motivačný list zaujme. Rád by som sa predstavil aj pri osobnom pohovore.

Teším sa na Vašu skorú odpoveď, za čo vopred ďakujem.

S pozdravom

Meno a priezvisko

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/7443-motivacny-list-ekonom/